Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A dániai kábeltolvajokat...

A dániai kábeltolvajokat MIÉRT magyarnak állítják be?

Figyelt kérdés

Miért nem közli a média, hogy cigány etnikum?!

Amikor a brüsszeli emberjogi bíróságnál kalapolnak akkor bezzeg cigányok meg romák mi?

2015. febr. 6. 21:57
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
31%
De azzal mi változik? Ezt nem értem, mitől jobb ha oda írod h cigány. Azt hiszed ez minősíti a magyarokat? Ott is van kisebbség, ismerik ők is ezt a helyzetet, de ismétlem vagy legalább is én nem láttam bizonyítékot h cigányok lettek volna.
2015. febr. 6. 22:09
 12/34 A kérdező kommentje:

Honnan tudom?

:D

2015. febr. 6. 22:10
 13/34 A kérdező kommentje:

Mondjuk az változik, hogy talán más magyarokat nem vesznek egy kalap alá ezzel az etnikummal...

Vagy a nem cigányszármazású magyarokat sem kell félteni?

2015. febr. 6. 22:12
 14/34 anonim ***** válasza:
34%
Képzeld én már hallottam itt Szabolcsba arról h nem cigányok is loptak kábelt, nincs rossz ára a réznek. Most komolyan ki megy Hollandiába kábelt lopni vagy h? De legyenek cigányok akkor is magyar állampolgárok tehát egy külföldinek magyar. Származás alapján nem ítélkezünk, és nem tudom mitől lenne jobb neked ha írnák h magyar cigány volt, megkönnyebbülne a kicsi szíved?
2015. febr. 6. 22:13
 15/34 anonim ***** válasza:
15%
A hollandok nem úgy gondolkoznak mint te és a magyarok egy része és nem általánosítanak. Intelligensebb nép ők ennél. Egyébként meg szerintem rájöttek ők h cigányok, mert kinézetre van különbség egy cigány és nem cigány között.
2015. febr. 6. 22:15
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Németország kapcsán is szinte mindig a "török" bevándorlókkal van baj, pedig többségük kurd, de Törökországból jött, szóval ráragad, hogy "török". Ugyanez van, aki Magyarországról megy ki külföldre, az "magyar" az ottaniak szemében, ami ráadásul jogilag igaz is.
2015. febr. 6. 22:16
 17/34 A kérdező kommentje:

Bár komolyan én már nem is tudom, miröl beszélek.

Méghogy magyar állampolgár, meg magyar állam.

Ilyen már nem is létezik csak papíron.

Cigány az elnök.

Cigány a nav elnök is.

Pont olyan abszurdum ez minthogy a fehérházban egy néger trónol..

Putyin!

Kérlek segíts rajtunk !

:D

2015. febr. 6. 22:17
 18/34 anonim ***** válasza:
39%

Hát Amerika egy jelentős része néger, akkor miért is ne lehetne néger elnök.

OV és Vida pedig nem cigány, tehát Putyin maradjon csak ott a kis moszkvai diktatúrájába, de szerintem fölösleges veled vitatkozni mert csak troll vagy.

2015. febr. 6. 22:18
 19/34 A kérdező kommentje:

# 14/17 ma 22:13

IGEN!

NAGYON!

És szerintem vagyunk ezzel még így jópáran!

2015. febr. 6. 22:19
 20/34 A kérdező kommentje:

"OV és Vida pedig nem cigány.."

Te erre mérget vennél?

2015. febr. 6. 22:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!