Az iszlám államot már tényleg nem fogják tudni megállítani/eltüntetni?
A jordán pilóta élve elégetése után Marokkó és az Egyesült Arab Emírségek is bejelentette, hogy nem harcol tovább az iszlám állam ellen, mert féltik a pilótáikat.
Az USA és szövetségesei is szinte kizárólag vagy légicsapásokat hajtanak végre, ami olyan, mint a sz@rnak adott pofon, vagy a kurdokat fegyverzik fel, ami szintén csak kisebb győzelmekhez elég.
Az iszlám országok is csaj a felháborodásukat meg elítélésüket fejezik ki, érdemben semmit sem csinálnak (pl Törökország, Irán, Egyiptom....), pedig az iszlám vallású embereknek is köszönhető, hogy ilyen szélsőségeknek teret engednek a vallásukban, és nem tanítják a köreikben, hogy TILOS az ilyen szélsőségesekhez csatlakozni, és hogy ez iszlám ellenes.
Ennek már akkor soha nem lesz vége?
Az IS-nek is folyamatosan növekszik a létszáma (vagy ez nem igaz? én úgy tudom h növekszik....javítsatok ki ha tévedek), Irak és Szíria meg nem tud velük mit kezdeni.
Szerintetek mi lesz a közeljövőben? Mondjuk fél, 1-2 év múlva?
Vagy van valami terv, amivel eltörlik ezt a mocskot a Föld felszínéről?
Légicsapásokkal egy közel törzsszerű szervezetet nehezen állítanak meg. Ugyanakkor az USA tervez "Európai Szövetségesei" hathatós segítségével szárazföldi támadást. Az IS megerősödésének oka a helyi országok összeomlása így azok(a helyi országok) nehezen fognak ellenállni.
Nem fognak az iszlám országok vallási okokból iszlámok ellen támadni ez náluk erősen problémás.
Ennél több területük már nem nagyon lesz.
32,133 km²-t ellenőriznek jelenleg. Ez kicsit több, mint Magyarország harmad része.
Szerinted ez valami rettenetesen nagy szuperhatalom?
6-os, eddig nem úgy volt, hogy a zsidók pénzelik őket, mert velük akarják tönkretenni az iszlám megítélését?
Akkor most mégsem és igazából az Iszlám Állam a zsidók ellen van?
Már teljesen össze vagyok zavarodva.
Én úgy értem, hogy soha nem fogynak el.
A zsidóknak mi köze a kérdéshez? Maradjál már....főleg,
hogy Izraelt is fenyegetik.
Mindig csatlakoznak hozzájuk, Belgiumból havonta csatlakozik 10 ember. Boszniában is az egyik faluban kitűzték az IÁ zászlaját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!