Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Melyik nyelvet lehet jobban...

Melyik nyelvet lehet jobban hasznosítani? Bolgár vagy szlovén?

Figyelt kérdés

Azért írom a politikába, mert politikai ügyileg, tolmács ügyileg, munka ügyileg, stb.

német-szlovén vagy német-bolgár tolmács, vagy ilyesmi.

Melyik hasznosabb? Melyikkel lehet "jobban járni"? (az "egyikkel sem" kivételével)

2015. febr. 3. 21:35
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Vicces.
2015. febr. 3. 21:53
 12/17 Komplikato ***** válasza:

Mindkét nyelvet akkor éri meg megtanulnod ha adott nyelvterületen fogsz dolgozni. Egyik sem világnyelv.

Így ha a kettő közül kell választani mindenki csak saját ízlésének, tetszésének megfelelően tud tanácsot adni. Azt tanuld meg amelyik szimpatikusabb.

2015. febr. 3. 21:58
 13/17 A kérdező kommentje:
Mind a 2 szimpatikus, viszont melyik országban rejlenek nagyobb lehetőségek a jövőt illetően? Mármint szerintetek.
2015. febr. 3. 21:59
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát fejlettség tekintetében egyértelműen Szlovénia a nyertes, az egy főre jutó GDP közelít az osztrákéhoz. A bolgárok még nagyon sokáig a béka feneke alatt lesznek.
2015. febr. 3. 22:10
 15/17 A kérdező kommentje:
Amúgy a bolgár kicsit jobban vonz, viszont mintha azt olvastam volna, hogy Bulgária elcigányosodik vagy valami ilyesmi. Nem tudom ennek mennyi az alapja.
2015. febr. 3. 22:12
 16/17 anonim ***** válasza:
12%

"azt olvastam volna, hogy Bulgária elcigányosodik"

Ha ilyen rasszista vagy, akkor semmilyen nyelvet ne tanulj, maradj Komondorfalván és max a kocsmában politizálj.

Nincs szüksége az országnak még egy Vonára.

2015. febr. 3. 22:40
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok

Szlovénia minden szempontból szebb jövő elé néz. Életszínvonal, fejlődési lehetőségek, üzleti élet, szocializáció, kultúra... minden tekintetben jobb. Ott van a német nyelvterület szomszédságában, így a német-szlovén kombinációnak több értelme van, mint a német-bolgárnak.

Plusz egy érv, amit te magad mondtál:

"Bulgáriába én be nem tenném a lábam."

Márpedig akkor nem sok értelme van bolgár nyelvet tanulni...

2015. febr. 3. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!