Mit szóltok ahhoz, hogy 43 Tesco üzlet zár be, de nem Magyarországon, hanem Nagy-Britanniában?
Emlékszem, amikor a Tesco bejelentette, hogy 13 üzletüket bezárják Magyarországon, a sok ostoba elkezdte üvöltözni, hogy ez a magyar kormány hibája, így Orbán, meg úgy Orbán, aki pedig azt merte állítani, hogy a Tesco világszerte bajban van, semmi köze ehhez Magyarországnak szinte, azt lebirkázták a megszokott módon.
Kíváncsi vagyok, hogy ezek az emberek hogy fognak reagálni arra, hogy nem 13, hanem 43 Tesco üzlet kerül bezárásra Nagy-Britanniában.
Tehát te úgy gondolod, hogy semmi köze a 13 üzlet bezárásának Magyarországon a 3-4 féle különadónak, tízszerezett járulékoknak, hogy heti 6 nap lehetnek csak nyitva?
Most akkor ki az ostoba? Birkuci...
Az első válaszoló figyelmébe ajánlom: [link]
Röviden arról szól, hogy a cseheknél már bezártak egy Tesco üzletet, és sztrájkot tervez egy szakszervezet, amennyiben egy másodikat is bezárnak. Csak erről itthon nem adtak hírt, utánajárni pedig sokkal nehezebb egy témának, mint lebirkázni a másik embert, és mindent a kormányra fogni.
Csak angol cég lévén náluk kb 10 utcánként van egy Tesco, nálunk meg nagyvárosonként 2-3!
Ha van 50 üzleted, és bezársz 13-mat, az nagyon sok. Ha van 1000 üzleted, és bezársz 43-at, az nem annyira. Érzed a külömbséget?
Én egy percig se hittem hogy a kormány miatt zárnának be hiszen már decemberben olvastam az angliai híreket miszerint történetének legrosszabb évét zárta a Tesco az anyaországban. Ezek után logikus lépés hogy külföldről visszahúzódnak.
"aki pedig azt merte állítani, hogy a Tesco világszerte bajban van, semmi köze ehhez Magyarországnak szinte, azt lebirkázták a megszokott módon."
Ezért szólok hozzá ebben a kategóriában olyan ritkán. Itt mindenki egy-két elejtett mondat alapján tudni véli ki a "mocskos fideszes", ki az "agyhalott jobbikos", ki a nagymagyar, ki a zsidóbérenc stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!