Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Észak-Koreában legális a fű?

Észak-Koreában legális a fű?

Figyelt kérdés

Szóval a világ egyetlen országa, ahol ráadásul a fű végre nem drog, te jó ég! :-)

A kérdésem, hogy pl turisták vagy munkavállalók is simán füvezhetnek?

2015. jan. 20. 20:57
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

tudom, hogy nemcsak ott, de pl az USA-ban ott csak néhány államban, ott se teljesen teljesen legális,

és ilyen könnyű lenne É-K kimenni, azért ott nagyon szar szigorúság van :D

2015. jan. 21. 13:31
 12/24 anonim ***** válasza:
Amúgy meg ott van Hollandia ott is legális a fű!
2015. jan. 21. 13:40
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Igen, turistaként ki lehet menni É-Koreába, viszont kb. olyan mint a börtön. Csak és kizárólag az idegenvezetővel mehetsz az előre megadott pontokra, ha a városban sétáltok akkor azt a járdaszakasz ahol vagytok lezárják a többi városlakó elől. Nem szabad feltenni kényes kérdéseket különben gondok lesznek. Sőt, semmi gyanúsat nem szabad csinálni mert képesek több évre berakni egy munkatáborba.

A hotelszobák be vannak poloskázva és kamerázva, szóval ott is ésszel kell beszélni.

Az is elég szigorúan meg van határozva hogy mit vihetsz be az országba. Pl. ha találnak egy 150mm-nél nagyobb kamera objektívet akkor már mész is a munkatáborba.

Nem tudom hogy ott mennyire szigorúan veszik ha egy külföldi füvezik, de elvileg nem szabadna. Ugyanígy elvileg hollandiában sem. Mivel magyar állampolgár vagy ezért hiába mész külföldre, a magyar és az észak-koreai törvények is vonatkoznak rád.

2015. jan. 21. 13:48
 14/24 A kérdező kommentje:

igen, igen, de pl kimegyek Oregon államba, amerikai állampolgár leszek, akkor az úgy sima

és pl tényleg csak kíváncsiság, isten ments, én pl magyarként kitudok oda költözni, mármint állandóra, ezt megengedik a jogszabályok?

2015. jan. 21. 15:47
 15/24 anonim ***** válasza:

"# 8

Pont hogy a fű az meghozza az étvágyat! "

Írtam én, hogy nem?

2015. jan. 21. 18:39
 16/24 anonim válasza:
Ha a fű miatt akarsz kiköltözni, akkor ne Oregon államba menj. Colorado vagy Washington, ott legális a fű. Hollandiában szintén nem, csak dekriminalizált.
2015. jan. 21. 22:12
 17/24 A kérdező kommentje:
2015. jan. 21. 22:43
 18/24 anonim ***** válasza:

legálisnak legális, de nem úgy megy, hogy csak veszel, mert az idegenvezetők általában nem szoktak elvezetni a fű lelő helyekre

De van egy titkos iroda Észak-Koreában a számát hirtelen nem tudom ahol tudsz vásárolni:fegyvereket,marihuánát?,speedet,clonopirint,prostikat amit csak külföldön futtathatsz

2015. jan. 24. 17:40
 19/24 anonim ***** válasza:
Habár mint látom már egypár dolgot már elmondtak előttem is :D
2015. jan. 24. 17:54
 20/24 A kérdező kommentje:

hát igen, de mondjuk nem tervezek kimenni, rühellem egész ázsiát főleg ezeket az országokat, csak kíváncsi voltam,

és Kanadában, hogyan bánnak a fűvel, sok olyat hallottam, hogy ott is félig-meddig szabad gyeplőn tartják, csakmert ott rokonaim vannak akikhez valószínű ki fogok költözni

2015. jan. 24. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!