Észak-Koreában legális a fű?
Szóval a világ egyetlen országa, ahol ráadásul a fű végre nem drog, te jó ég! :-)
A kérdésem, hogy pl turisták vagy munkavállalók is simán füvezhetnek?
tudom, hogy nemcsak ott, de pl az USA-ban ott csak néhány államban, ott se teljesen teljesen legális,
és ilyen könnyű lenne É-K kimenni, azért ott nagyon szar szigorúság van :D
Igen, turistaként ki lehet menni É-Koreába, viszont kb. olyan mint a börtön. Csak és kizárólag az idegenvezetővel mehetsz az előre megadott pontokra, ha a városban sétáltok akkor azt a járdaszakasz ahol vagytok lezárják a többi városlakó elől. Nem szabad feltenni kényes kérdéseket különben gondok lesznek. Sőt, semmi gyanúsat nem szabad csinálni mert képesek több évre berakni egy munkatáborba.
A hotelszobák be vannak poloskázva és kamerázva, szóval ott is ésszel kell beszélni.
Az is elég szigorúan meg van határozva hogy mit vihetsz be az országba. Pl. ha találnak egy 150mm-nél nagyobb kamera objektívet akkor már mész is a munkatáborba.
Nem tudom hogy ott mennyire szigorúan veszik ha egy külföldi füvezik, de elvileg nem szabadna. Ugyanígy elvileg hollandiában sem. Mivel magyar állampolgár vagy ezért hiába mész külföldre, a magyar és az észak-koreai törvények is vonatkoznak rád.
igen, igen, de pl kimegyek Oregon államba, amerikai állampolgár leszek, akkor az úgy sima
és pl tényleg csak kíváncsiság, isten ments, én pl magyarként kitudok oda költözni, mármint állandóra, ezt megengedik a jogszabályok?
"# 8
Pont hogy a fű az meghozza az étvágyat! "
Írtam én, hogy nem?
legálisnak legális, de nem úgy megy, hogy csak veszel, mert az idegenvezetők általában nem szoktak elvezetni a fű lelő helyekre
De van egy titkos iroda Észak-Koreában a számát hirtelen nem tudom ahol tudsz vásárolni:fegyvereket,marihuánát?,speedet,clonopirint,prostikat amit csak külföldön futtathatsz
hát igen, de mondjuk nem tervezek kimenni, rühellem egész ázsiát főleg ezeket az országokat, csak kíváncsi voltam,
és Kanadában, hogyan bánnak a fűvel, sok olyat hallottam, hogy ott is félig-meddig szabad gyeplőn tartják, csakmert ott rokonaim vannak akikhez valószínű ki fogok költözni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!