Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mivel lehet kritizálni az...

Mivel lehet kritizálni az USA-t és annak vezetését?

Figyelt kérdés
Jó lenne egy kicsit most őket is kritizálni ne mindig csak ők játsszák a megmondó embert és az értelmiségit(sic).

2015. jan. 13. 22:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
60%

pl mi a fenét keres a hadseregük az országon kívül?

miért akarják beadni azt,hogy ők békét hoznak,amikor simán gyarmatosítanak és a gyengébbtől elveszik azt amire szükségük van pl olaj?

2015. jan. 13. 22:27
 2/11 anonim ***** válasza:
51%
Annyira hosszú a lista hogy inkább nézd oliver stone filmjét abban részletesen mesél. Csak egy párat banánköztársaság, lehallgatás, vietnám, gvantanamo, kínzások, irak, gáza, olaj csak szerintem ha kifejteném annyi lenne nem olvasná el sok mindenki.
2015. jan. 13. 22:34
 3/11 A kérdező kommentje:

De miért nektek nem tetszett az Acapulco Heat??

https://www.youtube.com/watch?v=SUZZwG0Shck

2015. jan. 13. 22:40
 4/11 anonim ***** válasza:
42%
miért akarod kritizálni? valaki legalább kényszerít is civilizációt olyan helyekre, ahol az életben nem hallanának róla. a világ csendőre szerepe meg abszolút kell, és egyre jobban! én inkább azt bánom, h Viktort nem tanítják már egy kicsit móresre, mert a jelek szerint az eddigiek nem elegek! úgyhogy én támogatom h minél több helyen legyenek jelen, és tegyenek csak rendet!
2015. jan. 13. 23:11
 5/11 anonim ***** válasza:
11%
Mit keresnek USA katonák Európában ?! Hát nagyon hosszasan lehet kritizálni ... Én az USA-val kapcsolatosan + dolgot nem tudok mondani .....
2015. jan. 13. 23:12
 6/11 anonim ***** válasza:
56%

" valaki legalább kényszerít is civilizációt olyan helyekre, ahol az életben nem hallanának róla. a világ csendőre szerepe meg abszolút kell, és egyre jobban! én inkább azt bánom, h Viktort nem tanítják már egy kicsit móresre, mert a jelek szerint az eddigiek nem elegek! úgyhogy én támogatom h minél több helyen legyenek jelen, és tegyenek csak rendet!"

Aha, és káosz marad utána általában!

Szóval ide nem kell a rendcsinálásuk.

2015. jan. 13. 23:16
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Hogy meg a ruszkiknak nem b...szot oda
2015. jan. 14. 00:29
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy sokan a nagy rendcsináló és jófiú szerepet akarják belelátni, és ahhoz képest persze, hogy nem azok. De a valóságban az USA pont azt csinálja, mint minden más ország: a saját érdekeiket próbálják érvényesíteni. És mivel van hozzá kapacitásuk, ezt nagyobb területen teszik, mint mások. Ez természetes dolog, mindenki ezt teszi. Mi is ezt tennénk, ha amerikaiak lennénk. Senki ne gondolja, hogy ők az üdvhadsereg. Amit tesznek, a saját érdekükben teszik. Ami nem szimpatikus, hogy ezt mézes-mázos hőskölteménnyé alakítják.

A kritika nem azért éri őket, mert ezt vagy azt teszik, hanem mert az érdekeik nem egyeztethetők össze bizonyos más országok érdekeivel. Amiért kitűnnek a többi ország közül, az a gazdasági és katonai erejük, de ha Magyarországnak ilyen ereje lenne, pontosan ugyanezt tenné.

2015. jan. 14. 07:08
 9/11 anonim ***** válasza:

Lényegében egyetértek az előzővel. Mindenki, nemcsak országok, emberek is, a saját érdeket tartja szem előtt, aszerint cselekszik. Csak éppen az érdek bonyolult dolog. Könnyen lehet, hogy ami ma érdek, ha megteszem, többet ártok a holnapomnak, mintha az ellenkezőjét tettem volna.

És sokan vannak, akik mindig csak a mára gondolnak, mert gőgjükben úgy képzelik, majd holnap is megtehetik ugyanezt. De vannak természettörvények, amelyek nem tűrik a megsértésüket. Amikor eljön az ideje, visszaütnek. Amikor nagy háborúk, forradalmak, vagy emberi katasztrófák vannak,az mind ilyen.

2015. jan. 14. 08:39
 10/11 A kérdező kommentje:
# 9 Az USA-t mennyire tartod előrelátónak a többi országhoz képest?
2015. jan. 14. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!