2/19 anonim válasza:
Ez nem igaz, mert 10 percen belül beáll az új világrend, csak ugyanolyan lesz, mint az előző; azzal a kivétellel, hogy én elmentem egy jót szаrni.
(A telót beviszem magammal, úgyhogy akit érdekel, hogy milyen lett az új világrend, annak tudok válaszolni.)
3/19 anonim válasza:
Ezt olvastátok? "A CEBR listáján az Egyesült Királyság egy hajszállal megelőzte Franciaországot; a brit lapok azonban megjegyzik, a francia GDP-be nem számítják bele a prostitúció és az illegális drogkereskedelem becsült eredményét, a britbe viszont igen."
Ketyósok ezek a bankárok?
4/19 anonim válasza:
5/19 anonim válasza:
jaja fú haver, olyan új világrend lesz mint az állat!!!
6/19 A kérdező kommentje:
Még van 3 év. Húzzunk bele
2021. aug. 23. 16:11
7/19 anonim válasza:
Már beállt. Csak a sok bírka észre sem veszi miről is szól ez az egész. De ez csak a kezdet, ha a covid cirkusznak vége lesz, és már teljesen hiteltelenné válik, akkor jönnek a klíma miatti korlátozások.
8/19 anonim válasza:
Hetes, ebben a pillanatban olvastam, én is ezt akartam írni! Zöld!
9/19 anonim válasza:
Ha 10 éven belül nem is de nem szerintem még a mi életünkben megvalósul ez az Agyrém.
10/19 anonim válasza:
Ausztráliában már új világrend van, ott tesztelik először. USA-ban még el kell venni az emberektől a fegyvereket. Utána mindenhol bevezetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!