Mi a fene! Ha elmegyek Szlovákiába, és nem tudok szlovákul, nem szolgálnak ki akkor se ha megértenek?
Ez csak egy eset, de nem egyedi. Most nem kezdek bele a kisebbségi jogok taglalásába, mert sok "magyar" szerint alap hogy Magyarországon léteznek kisebbségi jogok (nagyon helyesen!), de a határon túli magyaroknak nem jár...
Na de ha én magyarországiként sem kapnék kiszolgálást mert nem tudok szlovákul?!
Vannak bunkó magyarellenes területek!
Sajnos!
De nem kell arcoskodni!
Sok magyart láttam bunkó módon jaszkarizni szlovákiában!
Lejárat mindenkit!
Ennyi!
Tök változó ki hogy áll a magyarokhoz.
Volt hogy egy kastélyt néztünk meg, ez egyik pénztáros direkt nem akarta elfogadni a forintot meg játszotta a hülyét. Utána egy másik kollegina volt ott, ő meg körbe is vezetett minket és segítettünk neki a magyarban, mert mondta hogy évek óta nem beszélt magyarul, tökre zavarban volt, de rendes és segítőkész.
Meg szlovák melósok simán beengedtek volna minket egy épülő várba ha nincs ott a főnökük.
A felhozott pénztáros dolgok meg elítélendők, de itthon a Máv-os pénztárosnénik még a saját fajtájukkal is sokkal nagyobb parasztok szoktak lenni, áldom az új automatákat azok legalább nem akkora bunkók.
Betelepítették a nekik sem kívánatos provokatív, nacionalista magyargyűlölő zavaros elemeket..na itt aztán Mi lettünk a legfőbb bűnük!
Leseperném ezt a gyalázatot!
Én nekik mennék!
"pénztáros hölgy kijelentette, hogy "a szlovák vasútnál a szlovák a használandó nyelv".
Gondolom az angol, német, francia turistáknak is kötelező megtanulni szlovákul, ha jegyet kérnek...
Ja, bocs, nekik a seggüket is kinyalják, csak hogy otthagyják a pénzüket. Akkor érdekes hirtelen folyékonyan beszélik az angolt a tót vasutasok...
És ez igazi ejró-komfort mert mélyen hallgatnak, nem sipognak a púnióban, sem a liberátorok, pedig sérült egy "úniós alapjog".
Ja vagy ezek nem járnak a magyaroknak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!