Én úgy veszem észre, hogy egyre nagyobb a valószínűsége egy fegyveres konfliktusnak a medve meg a majom között. Szerintetek is?
Nem.
Ha a hidegháborúban nem volt semmi, akkor most se lesz.
Vadkan01 nevű felhasználó:
"Majom? A medvét még értem, az oroszokról van szó,na de a majom, na azt már nem."
--> Elmagyarázom. A rasszisták szerint a négerek egyenrangúak a majmokkal. Obama néger. Gyakran olvastam olyant, hogy vissza majom a banánfára.
....
Kérdező:
--> Sok jel mutat arra, hogy lesz valami. A NATO nem véletlenül erősíti meg magát a Baltikumban.
--> Bár sok jel mutat, hogy háború lesz, én úgy gondolom, hogy ez is csak egy olyan kis erőfitogtatás lesz mint a hidegháború. Természetesen néhány megszívja ezt az erőfitogtatást. Régen Vietnam volt az aki megszívta, most talán Ukrajna, de az is lehet, hogy Magyarország. Oroszország és az USA még véletlenül sem fog összecsapni, de lehet, hogy a végén még jobban felaprózódik Oroszország, ahogy tette a a hidegháború végén is. (Most ne folyunk abba bele, hogy az a Szovjetunió volt és nem Oroszország).
Ez egy majomparádé!
Cirkuszol félelmében!
Mert a Medve hatalmasabb!
Jaj, Obama!
Először Robert Mugabéra gondoltam, és nem akart összeállni a kép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!