Melegjogi aktivistát válaszottak tegnap a lengyel Slupsk város (94e lakos) polgármesterének. Kelet-Európában már a homofóbia sem a régi?
Egy árpádsávos nagymagyarország nem történelmi jelkép, ezt ma csakis neonáci szervezetek használja. Soha senki más nem használta ezt nemzeti jelképként.
A látensséget senki nem rágta a számba, látom a saját szememmel ;)
Meg gondolom ez az egy eset miatt utálkozol...nyilván.
"Egy árpádsávos nagymagyarország nem történelmi jelkép, ezt ma csakis neonáci szervezetek használja. Soha senki más nem használta ezt nemzeti jelképként.
A látensséget senki nem rágta a számba, látom a saját szememmel ;)
Meg gondolom ez az egy eset miatt utálkozol...nyilván."
Ja szóval akkor szabadon lehet rajzolgatni ugye rá?
Legközelebb mi lesz kimázolva?
Lehet, hogy te ilyen látens vagy ha már a saját szemeddel látod, de ez nem az én problémám. :)
Igen, szabadon lehet náci logókat meggyalázni. Természetesen.
Nem vagyok látens, nyíltan szeretem a saját nemem :D
És biztosíthatlak, hogy nagyon sok olyat ismerek, aki nappal nagymagyar-keresztény-náci éjszaka meg melegebb, mint én.
És most gratulálni kellene? :D
És mi az, hogy "szabad"? Mert azt mondjátok?
Lehet, hogy ti látens nácik vagytok.
Gondolom azok a "látens nagymagyar, satöbbik" ezt neked személyesen mondták, hogy melegebbek mint te. :)
Egy náci jelképnek milyen értéke lenne? Milyen értéket képvisel az ilyesmi?
Semmit, még annál is kevesebbet. Társadalmi fogyatékosság, fertő.
Az egy dolog, hogy semmit, csak a nagy M.o-s ábra nem "náci jelkép".
Régen úgy nézett ki az ország, csak szétdarabolták ugye.
Na mindegy nem is az a lényeg, attól, hogy a szélsőjobboldaliak körében jobban preferált attól még nem túl ízléses dolog volt a f...pingálás.
Máshol nem engednék meg nektek!
Kifejthetnéd, hogy miért is náci.
hu.m.wikipedia.org/wiki/Árpádsáv
"Az árpádsávos nagymagyarország ma náci jelkép. Csakis ilyen környezetben használják."
Nem náci te liberálsuttyó!
Látod a felsoroltakban valamelyiket? :D
Bár elhiszem az ilyen félnótásoknak minden lassan "náci jelképnek" számít, szerintem idő kérdése és a magyar zászló és címer is annak fog számítani amire f..t rajzolgattok, mutatván értelmi színvonalatokat.
Az árpádsávot meg a nagymagyarország jelképet is a nácik sajátították ki a XX. században...
A horogkereszt is mást jelentett régen, de ma Európában a nácizmust jelenti. Úgy ahogy az árpádsáv meg a nagymagyarország is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!