Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szlovák nyelvtörvény és a...

Szlovák nyelvtörvény és a fasiszta ukránok miért nem olyan érdekesek amerika számára?

Figyelt kérdés
Teljesen nyílvánvaló hogy eddig is tudtak a korrupcióról. Ezt a világ egyik legkorruptabb legjobb titkosszolgálatával rendelkező országnak tudnia kellett. Akkor hogyhogy pont mostanában és csak minket fenyegetnek? Szlovák nyelvtörvény meg az ukrán népírtás jóval meghaladja az elnyomás fogalmát mint az hogy médiaszabadság ami mellesleg amerikában sincs. Például a wikilííksz betiltása és üldözése.

2014. nov. 19. 20:32
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Persze mindenkinek vannak érdekei de ilyen pofátlannak lenni azért nehéz. Szinte nem volt év amikor amerika ne háborùzott volna a béke nevében és vitt halált mindenhova. Vietnám irak szíria stb. Oliver Stone amerika elgallgatott története remek olvasmány lenne.
2014. nov. 19. 22:21
 12/22 anonim ***** válasza:
De téged amúgy a korrupció nem is zavar? Ha az USA bántja a korrupt embereket, akkor őket meg kell védeni? Engem itt Magyarországon az érdekel, hogy aki a közpénzt lopja, az lepleződjön le és azonnal vonják felelősségre. Ha most ebben az USA segít, annak csak örülök, és nem különösebben izgat, miért teszik.
2014. nov. 20. 04:24
 13/22 A kérdező kommentje:
Az rendben is lenne csakhogy nem tyúkanyó az usa nem fog megvédeni. Neki a pénze kell a gázból és olajból meg hogy megszüntessék a bankadót meg ilyenek. A mol meg a déli áramlattal kapcsolatban. Ha eltűnt a fidesz és jönne helyette valaki aki szintén lenyúlja a pénzt az kicsit sem érdekli őket mindaddig amíg kifizetik őket.
2014. nov. 20. 08:52
 14/22 anonim ***** válasza:
Elsősorban téged kellene érdekelnie, nem az USA-t, hogy éppen lopják a pénzt. Nyilvánvaló, hogy miért hozakodtak elő vele, de azt kellene felfognod, hogy most neked, adófizető magyar polgárnak segítenek vele.
2014. nov. 20. 12:51
 15/22 A kérdező kommentje:
Jó ez igaz. Csak nem szeretem a képmutatást.
2014. nov. 20. 13:06
 16/22 anonim ***** válasza:
22:04: nem, kérlek, a népszavazás a keleti területeken már akkor volt, amikor az ún. "szakadárok" már egy hónapja keverték. Május 11-én. (És enyhén szólva nevetséges végeredmény született.) Május 11-én. Látod, kérdező, még ennyivel sem vagy tisztában.
2014. nov. 20. 17:09
 17/22 anonim ***** válasza:

"A kirucot beakarják tiltani amerikában a wikiliekset szintén"

Aha, akkor miért működnek tökéletesen jól? Minden félét akarnak tiltani mindenféle csoportok, a kérdés az, hogy mi az, amit ténylegesen be is tiltanak. Magyarországon meg fel akarják akasztani Orbánt. Ez egy igaz mondat, vannak, akik tényleg fel akarják őt akasztani. Csak éppen kicsit félrevezető lenne így fogalmazni. Persze ez téged a legkevésbé sem érdekel, amíg a saját baromságaidat harsoghatod. Nem kell hogy igaz legyen, amíg a te véleményeddel egyezik.

"Persze gondolom hogy lehalgatták az állítólagos szövetségeseiket az demokratilus volt."

A demokratikussághoz ennek semmi köze nincs. Erkölcsös vagy jogos az nem volt. És? Veled szemben én nem vagyok egy ideológia nevetségesen elvakult követője, akinek az egyik oldal tökéletes, a másik meg maga a sátán. Csak nem szeretem a hazudozást, így gondoltam kijavítok néhány tényszerűen igaztalan állítást, amit tettél.

"Az ukrán helyzet pedig ùgy kezdõdött hogy népszavazás"

hazugság

"Ezt nemfogadták el"

Ez igaz. Azt a népszavazást, amit orosz katonák felügyeltek ukrán területen nem fogadták el. Hmm, vajon miért? Nem is értem.

"Ezután katonák kezték ölni az ukrajnában élõ oroszokat"

Mármint az Ukrajnában dolgozó orosz katonákat. És nem a népszavazáskor, hanem már jóval korábban. Fúj, fasiszta ukránok, nem szeretik, ha megszállják az országukat.

"Még azt hozzáfûzném hogy még mielõtt elkezdõdött az ukrajnai válság sok mozgolódás volt amerika felõl"

Konkrétan? Ez így nem jelent semmit.

"Hogy lehet a szlovák nyelvtörvényt belügynek nevezni viszont a médiaadót nem?"

A médiaadó is belügy. Nem mondtam, hogy nem az. Megint csak hazugság.

Magyarország geopolitikai állásfoglalása nem belügy.

"nem szeretem a képmutatást."

Én sem. Meg a hazudozást sem.

2014. nov. 20. 19:51
 18/22 A kérdező kommentje:

""Még azt hozzáfûzném hogy még mielõtt elkezdõdött az ukrajnai válság sok mozgolódás volt amerika felõl"

Konkrétan? Ez így nem jelent semmit."

Itt kezdtem kínosan kacagni... nem látszik hogy a militarista amerikához húz a szíved. Szeretném ha mondjuk te is egy orosz lennél akinek az ukrán demokraták lőttek szét a lánya agyát. Nem szereted a hazugságokat? Akkor ne állj szóba magaddal. Bírom amikor meg akarjátok magyarázni hogy ez a népírtás miért volt jogos. Vietnám miért volt jogos? Népírtó ukránokat támogatni miért jogos? Orosz többség volt? Igen. Akkor? Skótok is elszakadhattak volna. Persze csak volna mert azonnal nem engedik használni a fontot ami nagyon megérződött volna.

Meg ugye Szaúd Arábiát is lehet támogatni. Ők barátok. Meg hát Khadafit is lehet támogatni amíg barátok. Amint az ÁLLÍTÓLAGOS ellenséggel kezdünk üzletelni akkor vagyunk mi a sátán ők a meg a szent amerika. Érdekes egy megközelítés cseppet sem képmutató és hazug.

Szánalom ahogy mosdattok egy korrupt militarista nagyhatalmat. Gondolom nektek ilyen a felfogásotok hiába erőszakolnak vietnámban nőket vagy irakban attól még ez a helyes hogy bemennek egy idegen országba pénzelik a felkeléseket megölik a civileket messziről drónokkal. A szabadság hazásja. Meg a korruptaké ahol 1% kezében van a pénz.

2014. nov. 20. 20:32
 19/22 A kérdező kommentje:
Jah meg az hogy tudtak a "szakadárok" annyian lenni hogy belföldön ekkora elszakadást tudjanak kivívni azt úgy nevezik hogy függetlenségi harc. Miért is kezdtek el háborogni az ukránok? Mi is az a képmutatás?
2014. nov. 20. 20:36
 20/22 anonim ***** válasza:

Ez már nevetséges. Egy ici-picikét nézz már utána a tényeknek. Nem kell nagyon, csak így egy picikét. Kb olyan így beszélgetni, mintha valaki szerint a Hitler meggyilkolása utáni bosszú vezette volna a franciákat a tavaszi hadjáratban.

Megpróbálom röviden és lényegre törően leírni, ha már egy wikipédiát nem sikerült elővenned, hogy csak úgy cirka tisztában legyél az eseményekkel, amikről beszélsz:

Tudod mikor volt az a népszavazás? Május 11.

Mikor történt meg az ELSŐ ukrán ellentámadás (tudod, az az amikor szegény orosz katonákat ölték a fasiszta ukránok)? Áprilisban.

És mikor annektálta Oroszország a Krímet? Márciusban.

Mikor törtek ki a harcok Donyeckben? Szintén márciusban.

Tudod, március-> április-> május. Két hónappal el vagy tévedve. Mire a népszavazást megtartották, Donyeckben már hónapok óta orosz katonák állomásoztak. Na, remélem sikerült olyan röviden és lényegre törően megfogalmaznom, hogy fel tudd fogni. Katonailag megszállt területen népszavazást tartani=/=katonailag meg NEM szállt területen népszavazást tartani.

Mire az ukránok először orosz szeparatistákat támadtak, Oroszország már hivatalosan is elvette az országuk egy részét, és nem hivatalosan megszállta az országuk egy másik részét. Katonák által megszállt területet támadni=/=katonák által meg NEM szállt területet megtámadni.

ÉÉÉÉÉRTEEEEEM??????

2014. nov. 20. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.