Mi van ha ez a korrupcios botrany nem az aminek latszik?
Mi van akkor ha amerika olyan kormanyokat akar Kelet Europaban amelyek nem oroszbaratok,nem nyitottak az orosz gazdasag fele,mi van ha a cseheknel,s nalunk is ez megy?
Nem tudom, hogy csak egy hulye osszeskuves elmeletet gyartottam, de en mar teljesen ossze vagyok zavarodva ebben a vilagban,szerintetek lehetseges?
Sőt, ma egyik fideszes (nem emlékszem a nevére) azt mondta, hogy az egész mögött gyurcsány áll. Gyurcsány irányítja az egész országot, obamát, meg mindent. Gyurcsány egy isten.
Most képzeld el, ilyen iq-val rendelkező emberek vezetik az országot.
Jó mi?
Ha ezt akarnák, akkor nem "csak" köztisztviselők kitiltásáról tudnánk, hanem kormánytagokéról is. (ahogy történt Csehországban)
Ha ezt akarnák, akkor ők, vagy valamelyik kormánykritikus újság/híroldal hozta volna fel az egész kitiltásos ügyet, nem a kormány zsebében lévő napi gazdaság.
Ha ezt akarnák, akkor ezeken kívül sok egyéb ügy is nyilvánosságra került volna (hidd el, mint minden kormánynak vannak "titkai" a mostani fidesz pedig.....)
Ha ezt akarnák, akkor a választások előtt pár nappal került volna nyilvánosságra az ügy, nem az év 3 választása után....
"Sőt, ma egyik fideszes (nem emlékszem a nevére) azt mondta, hogy az egész mögött gyurcsány áll. Gyurcsány irányítja az egész országot, obamát, meg mindent. Gyurcsány egy isten.
"
Ne bántsd őket. A lopáson, csaláson, seggnyaláson kívül nincs szakértelmük szegényeknek,
"ahogy történt Csehországban) "
Félreérthetően írtam: Úgy értettem, hogy Csehországban magát a kormányt, kormánytagokat érték támadások, nem csak holmi köztisztviselőket.
Mondjuk ezek után lehet lesz kormánybuktatási szándék:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__628..
Ertem,koszonom hozzaszolasod, de meg lenne egy olyan kerdesem ha nem a fidesz akkor melyik kormany lenne alkalmas iranyitani ezt az orszagot?
MSZP,DK ezek mar bizonyitottak, hogy ok sem jobbak,a nep el kellene erjen valami valtozast, de k**va gyorsan
"MSZP,DK ezek mar bizonyitottak, hogy ok sem jobbak,a nep el kellene erjen valami valtozast, de k**va gyorsan"
Az egyetlen "normális" párt számomra az LMP, csak éppen ők túl kicsik... Balközép pártnak tartják magukat, mivel az mszpt-dkt nem tartják igazi baloldalinak.
A jobbikal csak az a bajom, hogy számomra túlságosan szélsőségesek. Az EU ellenesség nekem nem tetszik. Az orosz barátság pedig nem túl nyerő ötlet, tekintve, hogyan áll mostanság az orosz gazdaság a szankcióktól.
Mondjuk mindkét pártot jobbnak tekintem a mostani fidesz-mszp-dk szentháromságnál.
"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal.
És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél,
azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." (John Lennon)
:)))))
""Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal.
És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél,
azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." (John Lennon) "
:)
Mit mondhatnék, erre a mostani fidesz is ad egy hasonló példát.
A fidesz jobb oldali pártként államosít, "extra" profit ellen harcol, ágazati külön adót vet ki, "munka" alapú társadalmat hirdet és mindeközben le büdös kommunistáz bárkit aki kritizálja őket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!