Szerintetek csak egy kamu a szeptember 11. megtörtént dolgok, mármint az hogy a repülőgépek tényleg bele menteke az ikertornyokba?
Figyelt kérdés
Sokszor hallottam hogy ez csak egy kamu, kitaláció, meg ilyesmi, és elbizonytalanodtam.2014. okt. 29. 15:21
1/21 anonim válasza:
Nem az a kamu, hogy belementek, hanem az, hogy terroristák csinálták. Egyes elméletek szerint az amerikai kormány tervelte ki a gépek eltérítését, hogy ezzel kihasználják az emberek bizonytalanságát, elkeseredettségét a választásokon.
2/21 anonim válasza:
Aki olyat mondd, hogy repülőgépek nem csapódtak be a WTC-be, azzal soha többé ne állj szóba és nézd levegőnek.
Arról lehet vitatkozni, hogy tényleg iraki terroristák, vagy az USA által felbérelt öngyilkos merénylők vezették-e a gépet.
4/21 anonim válasza:
H nem terroristák csinálták, akkor miért vállalták érte a felelősséget?
5/21 anonim válasza:
Hogy lett volna mar kamu?
Azon lehet vitazni hogy ki es miert csinalta, de az sem erdemes, elegge jol dokumentalt a tortenet.
A konteokat meg keruld el messzire.
6/21 anonim válasza:
A terroristák folyamatosan dolgoznak. Ez nem az első és nem is az utolsó merényletük volt, de az egyik legnagyobb. A kamu az, hogy nem terroristák csinálták, hanem, hogy az USA nép saját magát pusztítja politikai céllal. Ilyen csak Magyarországon az orbanizmusban fordulhat elő, az iszlám fanatizmuson kívül.
7/21 anonim válasza:
Hát, videófelvétel van róla, és akkor még nem volt photoshop.
8/21 anonim válasza:
photoshop az eppen volt, csakhogy az egesz vilag egyenes adasban nezte a neten. en is.
9/21 anonim válasza:
Hányszor fogják még feltenni ezt a kérdést?
10/21 anonim válasza:
Én voltam New Yorkban a kilencvenes években és öt éve is, a tornyok kétségkívül eltűntek.
Viccet félretéve rengeteg különféle elmélet van: van aki szerint a kormány, mások szerint a zsidók, megint mások szerint a szabadkőművesek tervelte ki.. Rengeteg dokumentumfilmet láttam és cikket olvastam a témáról, nehéz eldönteni hogy minek higgyen az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!