Svájcban miért nincsenek cigányok?
Most Zürichben vagyok a nővéreméknél és nem látok se cigányt,sem menekülteket.
Pedig az ilyen "gazdag" országokat mindig ellepik,de itt miért nincsenek?
10esnek üzennèm: 9es vok
Igen itt kint dolgozni kell ès dolgoznak is mert kapnak munkát ès nem nèzik le őket mint otthon!!
Otthon is van hidd el nagyon sok cigany aki sz
akar dolgozni csak eppen nem alkalmazzak mert cigany...ez a baj magyarorszaggal!!! Otthon ha egy cigany munkat kap valahol az maximum napszam vagy valami fekete munka es mindez a szarmazasa miatt, mert en ismerek yat is otthon aki elvegezte az iskolat szakmaja van de nem veszik fel sehova! Na olyankor mi a helyzet?
"akar dolgozni csak eppen nem alkalmazzak mert cigany...ez a baj magyarorszaggal!!! Otthon ha egy cigany munkat kap valahol az maximum napszam vagy valami fekete munka es mindez a szarmazasa miatt, mert en ismerek yat is otthon aki elvegezte az iskolat szakmaja van de nem veszik fel sehova! Na olyankor mi a helyzet?"
Kezdjük ott, hogy a normálisak a deviáns társaik miatt szívnak legjobban! Azért is nem úgy alkalmazzák őket, a sok negatív tapasztalat miatt.
Ráadásul még a munkahelyek sem a földből nőnek ki, itthon nem egészen úgy vannak ám munkahelyek mint svácban!
,, Kezdjük ott, hogy a normálisak a deviáns társaik miatt szívnak legjobban! Azért is nem úgy alkalmazzák őket, a sok negatív tapasztalat miatt. ''
Na ez az egyik legnagyobb baj!! Mivel igen vannak olyan ciganyok akik tenyleg mondhatni analfabetak es piszkosak loposok....van ilyen mint ahogy minden mas is pl magyar is!! De ezek miatt nem kellene mindenkit egy kalap ala venni ,,csak azert'' mert cigany!
Es igen tudom hogy keves a munkahely...de amikor egy allas megvan hirdetve es jelentkezik egy cigany akinek vegzettsege is van a szakmaban, meg pl egy magyar akinek csak 8 altalanosa van, ez mindezek ellenere a magyart veszik fel akinek fogalma sincs a munkarol de inkabb betanitjak vagy tovabbkepzik na az mar fajgyulolet ami pl Svajcban nem igy mukodik!!
"De ezek miatt nem kellene mindenkit egy kalap ala venni ,,csak azert'' mert cigany!
Es igen tudom hogy keves a munkahely...de amikor egy allas megvan hirdetve es jelentkezik egy cigany akinek vegzettsege is van a szakmaban, meg pl egy magyar akinek csak 8 altalanosa van, ez mindezek ellenere a magyart veszik fel akinek fogalma sincs a munkarol de inkabb betanitjak vagy tovabbkepzik na az mar fajgyulolet ami pl Svajcban nem igy mukodik!!"
Hagyd már a mellébeszélést! Kanadából is miért küldték el őket? Ott is fajgyűlölet van? És a legtöbbször senkinek sem a normálisan élőkkel van bajuk. Nem gondolod, hogy aki dolgozik, beilleszkedett nekik kellene jobb belátásra téríteni a társaikat?
És az is lehet, hogy aki így vesz fel dolgozót az éppen csalódott egyszer-kétszer és azért inkább vesz fel olyat akit utólag tanít be, de megbízhatóbb (gondolom én). Nem kell túlkombinálni.
,,Hagyd már a mellébeszélést! Kanadából is miért küldték el őket? Ott is fajgyűlölet van? És a legtöbbször senkinek sem a normálisan élőkkel van bajuk. Nem gondolod, hogy aki dolgozik, beilleszkedett nekik kellene jobb belátásra téríteni a társaikat?''
Mar megint az altalanositas.... Ne mondd mar hogy az összes letezo cigany Kanadaban volt??? 0.0 Es az hogy kinek kit kene jobb belatasra birni...hat szerintem mindenkinek meg van a sajat elete magan-es a csaladjan kivul senki sem tartozik felelosseggel a masik irant!! pl a Magyaroknal ez igy van???? Ha valaki dolgozik akkor szabadidejeben megy es probalja a nemdolgozokat jobb belayasra teriteni vagy mi??? 😂😂 szerintem te hagyjad ma' a mellebeszelest!!! Fajgyulolo vagy te is ugyhogy t mind1 ki mit mondana ugy is az ilyeneknek minden cigany egyforma persze es mas nem erdekel csak a rossz dolgok roluk! Pl en is cigany vagyok de megmondom oszinten egyaltalan nincsenek cigany barataim mert akiket ismertem ott ahol laktam magyarorszagon nem olyanok vtak mint en es soha sem jottem ki veluk, ők sem birtak engem mert en szerettem suliba jarni, tanulni, nem beszelek ciganyul es senki a csaladunkban mindig is magyar barataim vtak de mar 5 eve kint elek Svajcban es vannak cigany ismeroseim -igaz nem Magyarorszagrol- es nagyon is intelligensek, tisztak...
De igazabol en nem szeretnem vedeni azokat akik a zajat hibajukbol vannak ott ahol, a problema csak is az ALTALANOSITAS!! Attol hogy vannak ilyenek attol meg nem az osszes! Ismerek eleg sok magyart is aki mellett nem tudsz megmaradni mert budos es beszelni sem lehet veluk mert analfabetak de ettol meg nem altalanositok es mondom mindegyikre hogy ilyen! REMELEM MEGERTETTED amit ezzel mondani akartam mar jo par nappal ezelott!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!