Angliában tényleg nem kötelező az ID card?
Figyelt kérdés
nekik mi a "személyi igazolvány"? tényleg nem kötelező? hol találok erről megbízható infót? kerestem, de nem találtam egyértelműt.2014. okt. 11. 16:39
1/8 anonim válasza:
úgy tudom, hogy az ID a személyi, és gondolom kötelező, ugyan úgy mint nálunk a szem. ig. mivel nekik is kell valamivel utazgatni, gondolom ugyan úgy nem kell útlevél sem. linkelni nem tudok de biztos jön majd valaki okosabb, aki leírja mi is van pontosan.
2/8 anonim válasza:
Angliában nincs ID card. Útlevelet használnak utazásra. Belföldi azonosításra pedig útlevelet vagy jogosítványt.
3/8 A kérdező kommentje:
de akkor náluk mi az, ami nálunk személyi? kötelező irat, aminek mindenkinek kell hogy legyen? gondolom biztos van valami..
2014. okt. 12. 22:37
5/8 A kérdező kommentje:
és ha igazoltatják őket? vagy náluk az sincs? hogy igazolja magát valaki?
2014. okt. 13. 17:54
6/8 anonim válasza:
Az igazoltatás nem gyakori, másrészt az emberek többségének van jogsija. Akinek nincs, az meg csináltathat útlevelet. Ja azt nem akar, akkor lehetősége van egy úgynevezett provisional driving licence-t csináltatni. Normál esetben ez az igazolvány kell ahhoz, hogy valaki elkezdhessen vezetni, de nem kötelező vezetni vele. Személyazonosság igazolására belföldön ez is megfelel, fényképpel ellátott. Ezt sem kötelező kiváltani.
7/8 anonim válasza:
Tényleg nem, és nincs semmilyen személyi, útleveled sem kell, hogy legyen. Sötét gyökér egy ország ez, e tekintetben hasonlít magyarországra, kis csavarral.
8/8 anonim válasza:
AZt mond amit akar, úgy igazolja, rendőrbácsi eldönti, már ha meri, mielőtt megvádolják rasszizmussal. Illegális bevándorlók tömegei meg röhögnek a markukba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!