Ha Angliánk tényleg elege van a bevándorlókból, akkor miért nem tesz ellene?
Sokat járok ki és mindenhonnan (internet, helyi újságok) azt olvasom, hogy így a bevándorlók, feketék, indiaiak, muszlimok, kelet-európaiak stb...
Ezzel szemben én ezt látom (London): ahol sok nigériai él, ott azokban az utcákban minden 3. üzlet hajvágást hirdet. A fodrászok semmilyen tapasztalattal, annyi hogy megmutatták nekik, hogyan kell használni a hajvágó gépet (majd 5 perc múlva már munkaképes). Itt ha valakinek pénz kell, akkor beáll egy hétig dolgozni az egyik unokatestvéréhez. A legtöbben többet dolgoznak mint a megengedett (általában tanulóként vannak itt max 20 órában dolgozhatnak hetente), ha egyáltalán még az országban tartózkodhatnak és nem járt le már rég a papírjuk. De ott vannak az indiai éttermek is, ahol 90%-ban kézpénzzel fizetnek a minimumbér felét. Aki itt dolgozik, szintén max 20 órát dolgozhatna, ezzel szemben dolgozik heti 50 órát.
A kérdésem arra irányul, hogy az államnak tudni kell erről, még a vak is kiszúrja mi folyik itt. Ezzel szemben sosem mennek ellenőrizni, papírokat elkérni. Azt nem értem, hogy minek hangoztatják, hogy elegük van a bevándorlókból, ha közben nem tesznek semmit?
A brit kormány igen liberális.
Meg úgy tudom, a múltban sok-sok évvel ezelőtt elkövettek valami hibát, hogy olyan törvényt hoztak, hogy a volt brit gyarmatokról joguk van odaköltözni az embereknek....
Akkoriban a britek azt hitték, hogy ez lehetetlen, hisz primitív népeket hódítottak meg, de ma már lehetséges...
Így van, ahogy a 3. mondja.
A britek a kelet-európaiakon élik ki az idegenellenességüket, mert azokat nem rasszizmus szidni, meg úgysem szólnak vissza...
A feketéket, pakikat meg politikailag inkorrekt lenne...
Mert buta, szar, dilettáns, impotens, lusta patkány ország, és bár itt élek, és nekem is kényelmetlen lenne ideiglenesen, én mostmár örülnék ha kilépnének az EU-ból. Nem hátráltatnák tovább a szövetségi Európa felé mutató törekvéseket az örökös pózer vétójukkal, amit tüntetőleg is dobnak be, nagy sértődötten, amiért nem kapnak elég kiemelkedően kivételezett ajánlatokat Európától.
Nem azért van Angliában annyi gond a bevándorlási és menekültpolitikával, mert sok a nem-EU bevándorló és menekült szar, hanem éppen azért sok a nem-EU bevándorló és menekült szar, mert gond van a vonakozó politikával és infrastruktúrával, és ezt ők is tudják. Ezért jönnek ide, és nem fordítva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!