Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A WTC-katasztrófának miért...

A WTC-katasztrófának miért volt ennyi áldozata?

Figyelt kérdés

Konkrétan azt nem értem, hogy amikor az egyik torony már égett, a másikból miért nem mentek ki az emberek? Azalatt a negyed óra alatt simán leértek volna. Ha az irodádtól húsz méterre álló épületbe belevágódik egy repülő és lángol az egész, te is kimész, nem?

(Szóljatok, ha átsiklottam valami erre vonatkozó infón)

2014. okt. 6. 21:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
38%

Mert miből gondolták volna, hogy a másikba is belecsapódik egy "valami"? :D

Egyébként már megkezdődött az evakuálás, amikor az egyik ledőlt, de azt remélem mindenki tudja, hogy szó sincs terrorizmusról.

2014. okt. 6. 21:02
 2/14 anonim ***** válasza:
55%

A becsapódás felettiek mégis, hogyan mentek volna ki?

Amúgy nem tudták az egyik épületben, hogy mi történt a másikban.

2014. okt. 6. 21:08
 3/14 Shai-Hulud ***** válasza:
51%

"de azt remélem mindenki tudja, hogy szó sincs terrorizmusról."

Ja. Tudjuk. Az amerikai kormány csinálta, a tudjukkik utasítására. Mert azok ott olyanok, hogy saját népüket irtják, és egyébként is az összeomlás szélén vannak.

A repülőgépek kondenzcsíkjain keresztül alumíniummal szennyeznek minket, bár nehéz volt megoldani, hogy a kerozin égéstermékben alumínium is legyen, de az 56-os körzet titkos laboratóriumaiban ezt is kikísérletezték.

A titkos háttérhatalom pedig ideköltözteti a földönkívülieket, de ez már olyan titkos információ, hogy csak mi 7 milliárdnyian tudunk róla - nem is mondom tovább, mert még kiszivárog...

2014. okt. 6. 21:16
 4/14 A kérdező kommentje:
Kérek szépen mindenkit, hogy ne kezdjük el ezt az örökös vitát. Azt meg azért csak észrevették, hogy valami nem oké.
2014. okt. 6. 21:20
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg dolgoztak és megmondták, hogy ne menjenek ki, nehogy pánik törjön ki.
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Kezdjük ott, hogy nem katasztrófa, hanem terrortámadás, másrészt a tornyokban egy átlagos munkanap közel ötvenezer ember dolgozott! Ehhez képest az, hogy csupán 2600 áldozat volt nagyon is jó arány. Főleg, hogy ebben benne vannak a munka közben elhunyt tűzoltók és rendőrök is.
 7/14 anonim ***** válasza:
37%
3-as, te menjél aludni. Egyébként én inkább úgy tenném fel a kérdést, hogy miért volt ilyen kevés áldozata? Miért volt minden repülőgépen alig utas? Miért reggel 9 óra előtt történt, amikor még a hivatalokban nem kezdődik el a munkaidő? Hmm?? Hármaska??
 8/14 A kérdező kommentje:
Jó hát ezen megint el lehetne vitatkozni 20 oldalig. Valami tényleg bűzlik, de ezt már nem tudjuk meg szerintem.
2014. okt. 6. 21:27
 9/14 Koplárovics Béci ***** válasza:
Én kíváncsi lennék, van-e valami előírás arra, hogy egy ekkora irodaházat mennyi idő alatt lehet kiüríteni. Többezer embernél hiába volt 95 lift, átszállásokkal negyed óra alatt esélye sincs ennyi embernek leérni. Lépcsőn még inkább esélytelen. Nem valószinű, hogy az irodáikban üldögéltek, és integettek a repülőknek...
2014. okt. 6. 21:27
 10/14 anonim ***** válasza:
21%
ja,aludjál 3as...
2014. okt. 6. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!