Az Iszlám Állam rendelkezik atomfegyverrel?
Figyelt kérdés
Még nem hallottam nagyon róla, de szerintem azért titkolják el, hogy ne keltsenek pánikot Európában.
Remélem az USA mielőbb cselekedni fog, és megvédi Európát a terroristáktól, ahogy eddig is tette, lásd Oszama Bin Laden levadászása.
2014. okt. 6. 20:14
11/16 anonim válasza:
Ettől a kérdéstől agyrákot kaptam.
12/16 anonim válasza:
Haha, fentebb, imádlak, és jogos! Tumorfenyegetettséggel jár, gondolom nálad is leesett az ékszíj már a "hogy ne keltsenek pánikot Európában" résznél.
13/16 anonim válasza:
AZ ISIS szeretne az oroszokkal megállapodni hogy az iráni atomtitkokért cserébe olaj mezőket adna. Ezt most olvastam egy iráni oldalon. Az oroszok nem fognak terroristákkal megállapodni, így kicsi aaz esély az atomra, de egyiptomi vegyészek már vegyi fegyvereket kísérleteznek ki az ISIS-nek. Ami sajnos hasonlóan szörnyű dolgokat tud művelni mint az atom.
14/16 anonim válasza:
Milyen olajmezőket? Agyrák 2, de köszönöm, hogy iráni médiára vetíted, növelve ezzel a józan negfigyelés látjogosultságát miszerint minden muszlim elmebeteg hazudozó lázálmos közveszélyes féreg, még az iráni újságírók is.
15/16 anonim válasza:
nincs nekik,ha volna kkor pont,hogy pánikot akarnának kelteni európában,de mivel kellen nekik mint gyarmat(vagy mi) biztosan nem vetnékbe.
az USA max magát védi meg.Oszamát is azért szedtékle mert felhőkarcolót robbantott.
és Egyiptom sem hibbantmeg,hogy atom fegyvert adjon nekik,mert akkor ők is mennek a levesbe,egy hatalmas iszlám katyvasz formájában.persze ,lehet hogy van egyiptomi vegyifegyver "szakértőjök",aki cairoban kotyvaszt valamit.
16/16 anonim válasza:
elb asztam,egyiptom nem atomot nem ad,hanem vegyi fegyvert nem ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!