Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Irán már képes rá hogy atombom...

Irán már képes rá hogy atombombát, esetlegesen végítélet bombát (kobalt bomba) építsen? Ha igen és be is jelentené hogy rendelkezik néhány kobalt bombával, mi történne?

Figyelt kérdés
Aki nem hallott még a kobalt bombárol egy kis google:Szilárd Leó vetette fel a lehetőséget, hogy amennyiben egy atomfegyver külső burkolata kobaltból készül, az a robbanás során neutronbefogással kobalt 60-as izotóppá alakul át, amely erős gamma sugárzó. 5,27 éves felezési idejével a robbanás helyszínét tartósan lakhatatlanná tenné. Szilárd szerint néhány ilyen bomba akár az egész élővilágot elpusztíthatná a Földön.

#következmény #Irán #atombomba #kobalt bomba #végítélet bomba
2014. szept. 28. 22:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Magyarországon a lakosságnak csak egy kis töredéke muzulmán. És mégis mennyire hangosak! Elég csak itt a GYIK-ot megnézni.

Nekünk semmi közünk a siita-szunnita ellentéthez, nem is értjük igazán. Mégis újra és újra bele akarnak keverni bennünket, nagyban izgatnak hol az egyik, hol a másik ág mellett (foleg siiták izgatnak).

Mi lesz, ha sokan lesznek?! Európát már nagyban rángatják bele abba a harcba, amihez nekünk SEMMI KÖZÜNK!

2016. ápr. 30. 06:39
 12/12 anonim ***** válasza:
70%

# 11

Milyen jó, hogy ezt a hülyeséget több helyre is bemásoltad...

"Magyarországon a lakosságnak..."

Ne legyél olyan mint az amcsik!

Az nem fordult meg a fejedben, hogy talán Magyarországon kívül is van élet?

"És mégis mennyire hangosak!"

Mennyire? Ugyan mesélj már erről.

Például nem rég iszlám konferenciát tartottak úgy, hogy egyetlen egy muszlim sem vett részt benne.

Száz iszlámmal kapcsolatos esetből egynél kérdeznek meg muszlimokat.

Ennyire hangosak.

Szerintem te a határnál ordibáló cigányokra gondolsz.

Kérlek ne velük azonosítsd az Iszlámot. Mivel én sem a józsefvárosi cigányokkal azonosítom a kereszténységet.

"Elég csak itt a GYIK-ot megnézni."

Haha. Vagyunk kemény 5 max 6-an.

Voltunk többen is de sokak nem bírták idegekkel az undorító fröcsögéseket így végleg elhagyták az oldalt.

Jó hangosak mondhatom.

"Nekünk semmi közünk a siita-szunnita ellentéthez, nem is értjük igazán."

Hidd el, én sem értem igazán. Ahogyan sok muszlim sem.

"Mégis újra és újra bele akarnak keverni bennünket, nagyban izgatnak hol az egyik, hol a másik ág mellett (foleg siiták izgatnak)."

Ki akar belekeverni? Eljöttek házhoz, megfenyegettek?

Honnan tudod, hogy siíták? Mi van ha mondjuk szúfik vagy ibadik? Vagy ha mondjuk felekezeten kívüli muszlimok? (mint én is)

"Mi lesz, ha sokan lesznek?!"

Már sokan vannak. Nézd csak meg mondjuk Boszniát. Ott sokan vannak és békében élnek a keresztényekkel. Nem is ők cirkuszoltak és követtek el népirtásokat az elmúlt évtizedekben.

Ha a migránsokra gondolsz, azoktól mondjuk én is tartok.

"Európát már nagyban rángatják bele abba a harcba, amihez nekünk SEMMI KÖZÜNK!"

Milyen harcba?

Európa saját magát rángatja bele a harcba. Ki támadta meg és rohanta le a Közel-Keletet? Ki gyarmatosította a fél világot? Ki gerjeszt hamisan feszültséget saját országában?

2016. ápr. 30. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!