Norvégia. Ausztria, Németország, Svájc?
Ezekről az országokról érdekelne szinte minden, én is utánaolvastam, de hátha sok új információval tudtok szolgálni. Igen, azért kérdezem, mert el akarom hagyni az országot! Jelenleg a szegedi tudományegyetemen tanulok mérnök informatikusnak. Felsőfokon beszélek angolul, középfokon németül és norvégul. Nézegettem a többi gyikes kérdést és a 2 leggyakoribb válasz az volt, hogy: a mi adónk pénzéből tanulsz, remélem visszafizeted a tandíjat. Válaszom, hogy apám adójából tanulok, de igen visszafizetem (hallgatói szerződés). Második, hogy ezekben az országokban (kivéve Svájc) le kell mondani a magyar állampolgárságról az ottani felvételéhez. Válasz: Nagy örömmel és lehet hazaárulózni.
Na szóval tényleg minden érdekel. Gazdaság, fizetések, politika, infrastruktúra, emberek mentalitása, árak.
Előre is thx

"Második, hogy ezekben az országokban (kivéve Svájc) le kell mondani a magyar állampolgárságról az ottani felvételéhez."
Ez így van jól. Disszidensek ne lehessenek magyar állampolgárok.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!