Szerintetek ez mukodne, vagy a kozeljovoben megvalosul? (Alatta)
Figyelt kérdés
Azkn gondolkodtam hogy Anglia,Spanyolorszag,Franciaorszag,Nemetorszag,Belgium,Hollandia es meg sok mas ezek kozul a nyugati orszag kozul csinalna egy kozos orszagot mint az USA es ott elnek ki a liberalis szarsagaikat es nem minket fertoznenek? Szerintetek magyarotszag ebbe belekerulne? Vagy hamarosan lesz egy faji alapu polgarhaboru? Nemhiszem hogy fog ez mukodni es a ti velemenyetekre vagyok kivancsi.2014. szept. 22. 20:09
1/3 anonim válasza:
Nem működne, és miért lenne faji háború? Most sem fertőznek minket. Sőt, ott sokkal fejlettebb a társadalom, utánoznunk kellene inkább őket.
2/3 A kérdező kommentje:
Ha most az afrikaiakra es a kozel keletiekre mondod hogy fejlettebbek akkor nem vagy okos...
2014. szept. 22. 20:19
3/3 anonim válasza:
2: A nyugati országokra gondolt, nem a négerekre.
A faji alapú háborút én nem tartom kizártnak, mert kezd felborulni nagyon az egyensúly. Az egyik oldal dolgozik mint az állat, nem szaporodik, míg a másik ba-szik dolgozni és csak gyártják a gyerekeket. A szervezettség és a technológia viszont a mi oldalunkon van, szerencsétlenségükre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!