Az MSZP és a ballib oldal miért folytatott családellenes politikát?
Elég megnézni ezt:
Családellenes , nihilista banda.
Remélhetőleg soha többé nem lesz semmiféle baloldali vagy liberális kormány itt.
Én is tudnék ilyen ábrát csinálni. A Fidesz bevezette az egykulcsos adórendszert, a cca. 200k alatt keresők jól megszívták, míg a millió fölött keresők több százezerrel visznek haza. Elvették az adójóváírást, ami havi újabb cca. 10k-val rövidítette meg a MEDIÁN átlag keresetűeket (110-120k).
Arról az ámokfutásról pedig inkább nem beszélnék, amit az egészségügyben, vagy az oktatásban hajtottak végre.
Emberellenes, munkásellenes, polgárellenes nihil banda.
(Nem vagyok MSZMP szimpatizáns, csak nem szeretem ha emberek hülyére vesznek másokat)
Kedvencem, amikor a kérdező felsorol egy csomó baloldali lépést a fidesztől, szembeállítva az mszp jobboldali lépéseivel, és utána meg: "Remélhetőleg soha többé nem lesz semmiféle baloldali vagy liberális kormány itt."
Na ezért a kiskádárista sötétségért van hatalom a fidesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!