A nemzetközi sajtó miért szentel akkor figyelmet Magyarországnak?
Például az Euronews nem sugároz műsort a 23 milliós Romániának, de magyar adása van, amely kevésbé különbözik a magyarországi balliberális tévéadók által követett műsorfilozófiától és politikától, mint egymástól az orosz és a finn vodka.
Persze, lehet függetlennek mondani, de felesleges.
Mutass egy dolgot, amiben viktor vagy bármelyik fideszes azt mondta, hogy "Bocs, tévedtem, igazatok van, ez így, ahogy én elgondoltam mégsem lesz/volt/lett jó." Tudsz ilyet mutatni?
És nem, az "elmúltnyócév"-et meg hagyjuk ki ebből. Ott nem volt kétharmad, meg "engem megválasztottak, azt csinálok amit akarok, kuss" politika.
Aki élt a szoci rendszerben, az tudja, mik jellemzik a diktatúrát. Ennek minden elemét megtalálod Orbán és a Fidesz politikájában. Talán csak annyi a különbség, hogy látszatra van ellenzék, akinek semmi beleszólása az ország dolgaiba.
Nem vagyok sem szoci, sem libsi, csak ezt tapasztalom.
Ha ezt tényleg nekem írtad, meglepő, hogy nem tudsz értelmezni 2 tőmondatot.
gyakorivalasz2:
A mostani 8-asnak címeztem. Ő akkor még kilences volt :-)
Roppant magas itt a színvonal. Személyeskedés, arrogáns beszólások, a fél bagázst, aki ez alá a kérdés alá írt, nyugodtan törölni lehetne. A kérdező csak hülyeségeket kap jóformán a kérdése alá. A hülye válaszokat természetesen a többség hasznosnak gondolja.
Ja és jöhet a lepontozásom, tőletek csak ennyire futja úgyis. Engem nem zavar, ha a válaszom 0%-ban hasznos szerintetek, az a ti szegénységi bizonyítványotok. Mert könnyebb egy piros kezecskét nyomkodni, mint érdemben válaszolni...
"Mert nem a nemzetközi sajtó barátai ücsörögnek most a kormányban, mint az MSZP idején anno."
-Tény.
"Bajnai Gordont például nagyra tartja a nemzetközi sajtó, és külföldön elismert gazdasági szakember."
- Hát az nagyra tartás, hogy szolgai módon kiszolgálja a nyugati érdekeket, akkor hajrá.
Mátyást utálta Nyugat-Európa, mert erős és független Magyarországot épített ki és elfoglalta Bécset. A bábkirályokat imádta a nyugat, igaz szépen tönkre is tették az országot.
A báboknak mindig jó a sajtója.
"A nemzetközi sajtó miért szentel akkor figyelmet Magyarországnak?"
Azért, mert a nemzetközi sajtó ugyanazoknak a csoportoknak a kezében van, akiknek Orbán a tyúkszemére lépett a bankadóval, a multiadóval, a rezsicsökkentéssel meg hasonlókkal.
Ez sokmillárd eurós "károkat" okoz bizonyos külföldi vállalatoknak.
Ők jobban szeretnék vissza Gyurcsányt vagy Bajnait, akik messzemenőleg kiszolgálták őket, és ehhez kell a folyamatos támadás a kormány ellen.
Ehhez a támadáshoz rendesen besegítenek azok a magyar balliberális körök, akik a baloldal összeomlásával kiestek a pixisből, és most nyugati, elsősorban média kapcsolataik felhasználásával hazugságokat terjesztenek Magyarországról.
"akiknek Orbán a tyúkszemére lépett"
Kiegészíteném egy szóval:
akiknek Orbán LÁTSZÓLAG a tyúkszemére lépett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!