Norvégiában mennyire vészes az arab bevándorlás?
Figyelt kérdés
Nem csak Oslora, hanem úgy egész Norvégiára gondolok. Olyan ratyi a helyzet mint a svédeknél?2014. szept. 20. 16:18
1/33 anonim válasza:
Sem a svédeknél, sem a norvégoknál nem vészes. Persze ha alafahírről, meg kurucinfóról tájékozódsz, élhet benned egy torz kép, sajnos.
2/33 A kérdező kommentje:
egy percet nem olvastam azokon az oldalakon. Itt gyk-n és origo-n is olvastam a svéd helyzetről. jobbos sem vagyok
2014. szept. 20. 16:25
3/33 anonim válasza:
Csak a nagyvárosokban szar.
Viszont nem csak az arabok a baj, hanem az afrikaiak is.
Svédországban főleg Malmö (olyan, mint Ózd) meg Stockholm egyes részei.
Norvégiában meg csak Olso, ott még cigányok is vannak.
A skandináv vidéken viszont nagyon jó a helyzet.
4/33 anonim válasza:
Norvegiaba nem lehet csak ugy bevandorolni. Sem arabnak, sem masnak, csak igen sulyos felteteleket teljesitve. Nem veletlenul, Norvegia Europa egyik leggazdagabb (es legdragabb) orszaga, nem orulnek a jottmenteknek.
5/33 anonim válasza:
4#
Akikkel általában baj szokott lenni, azok nem a bevándorlási rendszeren át érkeztek oda, hanem menekültként.
Svédországban szintén.Van a svédeknél dolgozó barátom, ő mesélte, hogy múltkor családegyesítés címen majdnem egy fél falu odavándorolt.
Ezekben a kultúrákban elég nagyok a családok....
6/33 A kérdező kommentje:
tehát bergen és trondheim környékén jó a helyzet? (oda szeretnék majd költözni)
2014. szept. 20. 16:39
7/33 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
2014. szept. 20. 16:39
8/33 anonim válasza:
Én Norvégiában voltam nyáron, vidéken egy darab bevándorló sincs viszont Oslo tele van cigány kéregetővel meg zsebtolvajjal.
9/33 anonim válasza:
57% még mindig nem adja fel:D
Állandóan hülyét csinál magából:D
10/33 anonim válasza:
Úgy informálódtam, hogy Észak-Norvégiában van a legkevesebb.
Tehát, Tromsø városa például.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!