Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Vlagyimir Putyin bármire képes?

Bob76xd kérdése:

Vlagyimir Putyin bármire képes?

Figyelt kérdés
Olvastam ezt a cikket [link] Ez nagyon meglepet engem.

2014. szept. 18. 14:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
74%

"mondta Viktor Porosenko ukrán elnök szerint Vladimir Putyin."

Innentől kezdve kár is komolyan venni.

De a libernyákok itt is, hogy varnyognak! :D (Nem nálatok voltak felszabadítók a ruszkik, meg testvérnép eddig?

Ja amúgy nem csípem őket sem.)

2014. szept. 18. 23:49
 12/13 _Jessy_ ***** válasza:

Ez pontosan így van. Most is pontosan az megy, csak a túloldalon. Amit mondott inkább csak ténymegállapítás, ami köré a firkászok ezt a körítést adták, hogy "vegyék" a hírt. Putyin szerintem annál okosabb, hogy NATO országot megtámadjon. Ugyanúgy, ahogyan tudja, hogy gyorsan eljutna Bukarestig, Varsóig, stb. tisztában van ennek a következményeivel is éppen ezért esze ágában nincs ilyesmit tenni. Nem mellesleg ezt csak egy hazug ország hazug elnöke állította Putyinról (ettől függetlenül persze mondhatta).

2014. szept. 19. 08:10
 13/13 anonim ***** válasza:
Képes rá, de megtartani nem tudná a hatalmát. Putyin Oroszországot kinevezte az új világrend elleni harc támaszpontjává úgy, hogy most ő a gonosz meg az oroszok, de lehet ez is csak színjáték és egy ország sem küzd az új világrend ellen. Remélem igazat mondott Putyin a beszédében, de lehet ő is szabadkőműves sajnos.
2014. szept. 19. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!