A cigányok létszáma 10 év alatt 50%-al nőtt hazánkban! Mi lesz itt még 10-30 év múlva ha a magyarok egyre kevesebb gyereket vállalnak és több 100 ezren kimennek külföldre?
Statisztikákat nem ismerek, ellenben meséltek arról mi van a szülészeten: bőven 2/3 feletti arány.
Az egész gyerek és családtámogatási rendszert meg kellene szüntetni, mert pénzért gyártanak gyereket oda ahol nincs pénz, ahelyett, hogy oda születne gyerek ahol van pénz és szeretetből kell.
"Azzal viszont nem értek egyet, hogy a demográfiai "robbanás" le fog lassulni."
Pedig le fog. A cigányok többsége a megélhetési gyerekvállalók közé tartozik. Ha nem lesznek támogatások, segélyek, akkor egyből nem fognak ennyi gyereket vállalni. Nem véletlenül van az, hogy az Angliába kivándorolt borsodi cigányok attól rettegnek, hogy a rokonságuk utánuk megy.
Ha nem hiszed, itt van:
Nekik sincs ínyükre a putris léhűtő rokonságukat pénzelni és eltartani, még akkor sem, ha maguk is segélyen élnek. Amint nem lesz elég segély, összecuccolnak, és elköltöznek máshova. A román és a bolgár cigányok is tucatjával mentek 10-20 tömött buszon Angliába.
"Az a párt ami a segélyezéshez nyúl a következő ciklusban már nem nyer és jön helyette olyan aki visszaállítja a segélyt."
Igaz, de egyszer biztos, hogy csökkenni fog, vagy el fog tűnni. Ha nem lesz elég dolgozó, és túl sok lesz az inaktív, akkor nem lehet mást csinálni.
ma 10:27
Milyen adatokra gondolsz?A kivándorlásra vagy a cigány szaporulatra?Tudod a google a haverod,nézzél körbe,olvass keress,tájékozodj.Sok oldalt átböngésztem,hogy melyik helyes azt nem tudom,mivel nem én számoltam ezeket.De közel ez lehet az igaszság,vagy még rosszabb,de inább az utóbbi.Ne én linkelgessek és keresgéljek neked.:)
11.18
a "cigány szaporulatra". szerintem nem igazán kellene googlezned, amikor gőzöd sincs a témáról...
Nézd meg Bulgáriát vagy Macedóniát.
Az lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!