Putyin csak a NATO megszűnését akarja elérni azzal, hogy nacionalista pártokat támogat?
Tulajdonképpen, a legtöbb híres, tekintélyes nacionalista pártot támogatja Putyin.
Ők Putyin nyugati szövetségesei.
De Putyinnak mik a valós céljai ezzel?Csupán az Egyesült Államok által felállított Észak-Atlanti Szerződés gyengítése, esetleg megszüntetése?
Esetleg európai államok szembe fordítása Amerikával?
Igaz titokzatos ember ez a Putyin.
Az Európai Unió bomlasztása nem lenne logikus.
Oroszország profitál belőle.
Ezek a pártok sokban különböznek egymástól, nincs két egyforma.Például némelyik támogatja az egynemű házasságot, némelyik pedig elítéli.
Ami közös bennük, az Putyin.
Nézd, létre akar hozni valami Eurázsiai Uniót, legalábbis én erről hallottam. Lehet, hogy kiléptetné azokat az országokat az EU-ból, ahol átveszi a hatalmat a szélsőjobb és beléptetné őket a saját uniójába.
Én a Jobbikból amúgy pont simán kinézek egy ilyen lépést.
Mivel az eu a szovjetunió mintájára létre akarja hozni az egységes államot ahol az európai nép él ezt akarja megakadályozni. Az eu olyan mint a szovjetunió vagy a náci birodalom. Nincs függetlenségük mindet a bankárok irányítják. Ráerőszakolják a blődségeket az emberekre és közben teljesen irányításuk alá vonják őket. Aztán annyira belesznek kebelezve hogy nem is tudnak védekezni. http://www.youtube.com/watch?v=5T-4a50EUEA
Nem muszáj támogatni valakit. A lényeg hogy ne egy kézben legyen. Ha valami egy kézbe kerül legyen kelet vagy nyugat akkor az egyenes út a diktatúrába. Minél több az ország annál nagyobb a demokrácia vagy a szabadság a szabad választás. Nincs röghöz kötés a parasztok vándorolhatnak egyik helyről a másikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!