Ti mennyire vetitek meg a mai németeket a múltjuk miatt?
Feldolgozták a "múltjukat".
Senki sem emlegeti már őket úgy, hogy náci, viszont Európa legfontosabb gazdaságaként igen.
Hol tájékozódsz te?
A feldolgozás, túllépés és az önostorozás között van egy "hangyányi" különbség.
Németországra az utóbbi jellemző inkább.
Én teljes mértékben megvetem őket. Elegem van, hogy lépten-nyomon csak velük találkozom, hányok tőlük, és az egész néptől, egy rabló banda, aki tönkretette az országot, és most itt élősködik rajtunk.
"Pedig ma már a világ egyik legliberálisabb országa amely kőkeményen fellép a rasszizmussal és az antiszemitizmussal szemben."
Akkor is utálom. Nem érdemelnek semmit, nem szabadna léteznie annak az országnak, ahogy egyiküknek sem. És igen, a legtöbb német származású most is utálja az ázsiaiakat, négereket, és többek között a magyarokat. Úgyhogy én is utálom őket, és takarodjanak ki. + egy magyar soha nem bocsát meg nekik a sorozatos bűncselekményeik miatt, és csak azért jó a gazdasága, mert nem engedi fejlődni a kisebb országokat mint a miénk, berendszabályoz, ezt ti okésnak tartjátok? Hogy más ország diktál itt nekünk? Hát menjenek a fenébe, az összes némethívő is, fogadják el, hogy a németek kegyetlenül hozzájárultak, és járulnak most is, hogy az országban ilyen legyen a helyzet. És most pontozzon le a büdös magyarellenes banda. Egyáltalán mit keres magyar weboldalon olyan, aki német?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!