Ha a németeknek csak a keleti frontra kellett volna koncentrálniuk megsemmisítették volna a ruszkikat?
Figyelt kérdés
2014. szept. 2. 01:07
11/17 anonim válasza:
Hát nem tudom én még egy nemzetközi szakértőtől nem hallottam, hogy Oroszország annyira hanyatlana és nem is úgy látom mostanában, de biztos jobban tudod :D
12/17 anonim válasza:
Esélyük se volt csak a keleti frontra koncentrálni. Ugyanis ez nem nemet döntés volt hanem szövetséges döntés.
13/17 BlackSword válasza:
Ha a Barbarossa Hadművelettel egyidőben Japán megtámadta volna a Szovjetuniot, már akkor esélyesek lettek volna a németek... Mert Sztalingrad-ot és Moszkvát a keleti csapatok mentették fel... Ha az a másfél millió katona és a vele járó felszerelések keleten maradtak volna, akkor Moszkva és Sztalingrad és elesik...
14/17 anonim válasza:
Ez akkor is nagyon elméleti vita esélyük ssem lett volna megtartani még ha le is győzik az oroszokat
15/17 anonim válasza:
"Ha a Barbarossa Hadművelettel egyidőben Japán megtámadta volna ..."
Akkor viszont Japán erök lettek volna megosztva 2 fronton. Amerika hamarabb döngölte volna Japánt a Csendes óceánba.
Vagy nem támadják meg Amerikát.
16/17 anonim válasza:
Kérdező nem tudom, feltűnt-e neked, hogy a németeknek azért kellett a nyugati frontra is koncentrálniuk, mert az ottaniak a keletiekkel ebben egyeztek meg. Éppen a németek ellenében (de jobban szeretem a "Hitler ellenében" kifejezést, mert jobban kifejezi a valóságot).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!