Kelet-Ukrajna miért nem csatlakozhat Oroszországhoz?
Figyelt kérdés
Ha jól tudom, ott többségében oroszok laknak, Donetsk és Luhansk környékén, miért nem annektálhatja őket Oroszország? Miért avatkozik bele a NATO? Miért kell állandóan Ukrajna "szuverenitására" és "területi épségére" hivatkozni, holott az egy egyszerű tákolmány? A Kárpátaljai magyarokról nem is beszélve. + Ruszinok, szlovákok, románok2014. aug. 31. 01:50
11/12 anonim válasza:
Válasz Ukrajnából:Akkor Magyarország miért nem csatlakozik a szomszédos országokhoz?Naés ha oroszok élnek ott,dögöljenek meg,aval a szaros Putyinnal együtt.
12/12 A kérdező kommentje:
Kedves 11-es!
Azt hiszem ez nem idevaló beszédstílus. Én kulturáltan kérdeztem valamit, Te viszont képtelen voltál kulturált módon válaszolni.
Magyarország azért nem csatlakozik más országhoz, mert ott más népek élnek.
Kelet-Ukrajna viszont tömve van oroszokkal, azt gondolom, nekik joguk lenne az Oroszországi Föderációhoz csatlakozni, hisz az az anyaországuk, nem pedig Ukrajna.
Mindazonáltal azt is szívesen látnám, ha esetleg a kárpátaljai magyarok is leszakadnának Ukrajnáról és csatlakoznánk Magyarországhoz. Hiszen az a föld mindig is magyar terület volt, ráadásul most is igen tekintélyes a magyarság aránya ott.
Ukrajna szétesése következik most, azt gondolom. S ez jól van így.
2014. szept. 3. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!