Ha Magyarország tovább fasisztálódik, akkor az USA rendet fog tenni itten, és elhozza nekünk a demokráciát?
"13 Mer te mi vagy? Jah tudom magyargyűlölő fasiszta. Minden világos."
Na, ha már ilyen jól megbeszélted magaddal, akkor rendben is volnánk. :)
"Nyilván az eu nak meg a IMF nek köze sincs hozzá. Igen persze. Az eladott és megvásárolt iparnak és mezőgazdaságnak a hiteleknek a multiknak semmi még csak a közelében sincs. Mindössze azért mert a magyar ami te nyílván nem vagy a szavaidból egy élhetetlen népség és alsóbbrendű genetikailag. Ugye így gondolod?"
Természetesen.
Amúgy magyarázd már el nekem, hogy a hollandokat, belgákat, németeket, svédeket, norvégokat, svájciakat, osztrákokat, stb. miért nem akarja nyomorba dönteni és feláldozni a Sátánnak az Illumináti Ufózsidó Szabadkőműves Kommunista IMF Ballib Új Világrend? Náluk miért lehet normális életet élni egy teljesen átlagos fizetésből és itt miért nem?
Ja tudom már, ezek a démonok csakis magyar vért és húst akarnak zabálni és Hőskeresztyén Orbán Viktor Megváltó államát akarják célzottan tönkretenni, hogy eljöjjön az ördög kora és végre övék legyen a Pilisi Szívcsakra és a Varázslatos Kárpáti Ivóvíz. Már mindent értek.
Mindössze mert közel ülnek a húsosfazékhoz és beadták a derekukat. Nézd meg a Görögöket, Olaszokat, Spanyolokat, Angolokat, Norvégokat (akik nem tagok és nem is tervezik)
Noss ők nem nagyon kedvelik az eut. Tele vannak tüntetésekkel. Nyílván ez is a rohadt Orván miatt meg Putyin miatt meg a nácizombi fasiszta szellemek miatt van. :)
"Mellesleg miért nem fizetnek nyugati bért az audi gyárakban?"
Minek fizessenek?
A magyar kormány mesterségesen lenn tartja a minimálbért, szóval nincsenek rákötelezve.
Ők meg hülyék lesznek 250 ezret fizetni valakinek, amikor 100 is elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!