Az ISIS / ISIL egy Izrael által alapított és pénzelt szervezet lenne?
Azért kérdem, mert
- az ISIS vezetője, Abu Bakr al-Baghdadi eléggé hasonlít az egyik Mossad-os operátorra, Shimon Elliot-ra
- az iráni hírszerzés is megerősítette a hírt
- az ISIS csak Irakban, Szíriában és Irán határainál akciózik, Izraelre nem akar rátámadni
- a "demokrácia, az emberi jogok és a terrorizmus elleni harc" önjelölt bajnokai, az amerikaiak nem akarják őket néhány légicsapással eltörölni
Kemény érvek.
Egy szubjektív megfigyelés, egy nem éppen a toppon lévő titkosszolgálat enyhén szólva is kétes forrású nyilatkozata és hogy nem vágta még egy hónap alatt át magát a környező országokon a szervezet, hogy szétlövesse magát a zsidókkal.
Engem meggyőztél, woodoozunk megint vagy valamelyik környékbeli nagykövetség előtt találkozunk legközelebb?
Lehetségesnek bármi lehet!
Amilyen zavaros a világpolitika, és amilyen agytrösztök agyalnak azon, hogyan lehetne még inkább ebben a zavarosban "halászni" és előnyre szert tenni, IGEN!
Csak akkor megint az van, hogy 09.11.-is önterrorcselekmény volt, a saját jól felfogott érdekében!
(...)
Hát igen..
NEM
Viszont nem biztos, hogy elõbb-utóbb nem kell komolyan venni, mert egy youtube video szerint már scud rakétát is szereztek. Lehet, az lesz a vesztük, ha elég hülyék azokat Izraelre lõni.
"Hogy lehet az, hogy ez az Al-kaida sikeres merényletet hajtott végre több országban is, de sosem támadták a főellenséget, Izraelt?"
Úgy, hogy tudták: ha Izrael területére merészkednek, seperc alatt lerendezik õket.
Viszont a több országban végrehajtott sikeres merényletek túlnyomó többsége amerikai és zsidó objektumok ellen hajtották végre.
# 8/8 Időpont tegnap 20:15 válaszoló valószínûleg Irakból jött épp most, egyenesen az ISIS / ISIL tevékenységének a közepébõl. Csak tudnám, miért nem avatott be bennünket a tapasztalataiba.
RE: nneddudgi
A válaszomból az első kettő válaszolóból már csak egy kritika maradt!
Azt fenntartom!
Ezek nem a Star-Trek, vagy a Csillagkapu miatt vannak talpig fekete kapucnis csuhában!
...
ezért is mondtam amit mondtam!
...
""Irakból jött épp most, egyenesen az ISIS / ISIL tevékenységének a közepébõl.""
=
Nem az RTL Klub esti híradójából, vagy a közmédiábol fogod megtudni a hasonló eseményeket!
Tájékozódj kérlek!
19:48: de nem is az idokjeleiből...
Egyébként vicces a moderáció: az én kommentemet kivágják, a zsidózás maradhat. Remek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!