Mekkora esély van arra hogy a magyar katonaságot bevetik az ukrán/pakisztán konfliktusban? A 3. világháborúra? Esetleg visszaállíthatják a sorkatonaszolgálatot emiatt Magyarországon?
10. Szerintem pont te gondolod azt hogy kismamaként bármit megtehetsz.
Pl: egy mondatból olyan következtetéseket vonsz le, hogy hisztis pi.sa vagyok.
Örülök hogy te nem vagy veszélyeztetett terhes, és nem érsz rá hülyeségekkel, politikával foglalkozni.
Mint írtam, rémálmaim vannak, mert összenéztem/olvastam mindent. Ezeket továbbgondolva fogalmazódott meg bennem ez a kérdés.
Remélem így már érthető.
Jó babavárást! És gratulálok!
Hoppá, ez kínos.
Egy "h" betűt (gondolom hogy akart lenni) nem olvastam bele a szövegbe, így úgy értelmeztem a kommented, hogy terhes vagy. Emiatt bocsánatot kérek.
A sorkatonaságot ha szükség lesz rá egy tollvonással vissza fogják állítani. Bármilyen törvényt meg fognak változtatni végszükség esetén.
Inkább abban bízzunk, hogy erre nem kerül sor, mivel csak golyófogónak lennénk jók, nem csak mi a hivatásosok is. Remélhetőleg a nato nem nézné karba tett kézzel ahogy halomra lőnek minket, de ha beavatkoznak akkor itt már bármi lehet sorkatonaság ide vagy oda.
Szerintem feküdj ki napozni (majd ha sütni fog a nap :) ), pihengess, diétázz, olvasgass, sétálj, csinálj bármit ami jó a babának :)
Tudom kik hol konfrontálódnak.
Úgy értettem a kérdésben, hogy az ukrán és a pakisztán konfliktus. Tudom hogy nem egymás ellen vannak.
Esély mindenre van, de ezekre meglehetősen kicsi. Ha mi, tehát egy NATO tagállam hadba lépnénk az ukrán szeparatistákkal, akkor az gyakorlatilag egy nyílt hadüzenet lenne az oroszok fel a NATO részéről és tekintve, hogy kb egy tücsökpö€s a mi országunk az oroszokhoz képest, ezért meglehetősen hamar széttrancsíroznának minket.
A 3. VH nem Európában fog kitörni, hanem valószínűleg a Közel-keleten, de az se most és az se túl esélyes.
A sorkatonaságnak a világon semmi értelme. Mit ér pár bénán képzett baka borzasztó felszereléssel? Eleve milyen hadsereg az, aki sorkatonákat küld egy szuperhatalom ellen? A magyar sorkatonák arra voltak hivatottak, hogy egy esetleges bekövetkező háborúnál elégséges ideig feltartsák a nyugatról érkezőket, amíg a szovjetek felkészülnek. A szovjeteknél volt értelme, az ő hadi kapacitásuk és embertömegeik lehetővé tették, de mi, a másfél millió hadra fogható emberrel, akiknek a munkaerőpiacról való kivonása valószínűleg a mostaninál is jobban hazavágná a gazdaságot, mi kb annyi érünk, mint légycsapó s tank ellen. Én az elsők közt hagyom itt az országot, ha ez bekövetkezik és Kanadából nézem végig, ahogy a sok ostoba militáns hülye gyerek meghal a semmiért.
Túl sokat nézel TV-t, vagy a neten a lehető leghígagyúbb tartalmakra bukkantál. :S
Mekkora esély van arra hogy a magyar katonaságot bevetik az ukrán/pakisztán konfliktusban?
Gyakorlatilag 0.
A 3. világháborúra?
Jelenleg semmi realitása nincs.
Esetleg visszaállíthatják a sorkatonaszolgálatot emiatt Magyarországon?
Nem. (De nem is kellene, ugyanis hadkötelesség ugyanúgy fennáll, ne keverd a fogalmakat.) De ettől sem kell tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!