Mi lesz Obamával?
Mi?
Szerinted be lehet perelni Amerikában az elnököt, mert szólt Izraelnek, hogy kössenek már békét? Mi? Ezt még úgy se értem, hogy én írtam le, de azért mert nincs értelme.
Semmi nem lesz vele, a világhatalom elnöke még két évig, aztán leváltják, kész. Szerinted majd a zsidó háttérhatalom, meg az Illuminati az űrlények segítségével majd jól lemondatja vagy mi?
Az illumináti kifejezést és az űrlényeket leszámítva igen..
Most ezzel a linkkel mit akarsz bizonyítani? Hogy olyan demokratikus az USA, hogy be lehet perelni az elnököt? Igen az, de a cikknek semmi köze a békefelszólításhoz, vagy úgy egyáltalán Izraelhez, de még csak nem is külpolitikai okai vannak a pernek.
Egyébként meg nagyon szeretném megérteni azt a logikát, miszerint a cikkben olvasod, hogy a szakértőknek és jogászoknak fogalmuk sincs mi lesz, erre felteszed a gyk-ra, mert ugye itt vannak a világ legokosabb emberei akik mindenre tudják a tökéletes megoldást...
Egy példa: beszólsz a főnöködnek. Erre ő azért rúg ki mert te késtél a munkából.. Akkor miért rúgott ki? Azért mert késtél vagy mert beszóltál?
Én nem tudok más elnökről... Kire célzol?
Obamának az életét is féltettem amikor elsőnek megválasztották!
Amikor másodszor, örültem...
Most meg ott vagyok, hogy semmit sem számít ki az elnök!
Az mondja amit "tanácsolnak neki"
Azt leszámítva hogy ez a hatáskör túllépés miatti hacacáré már vagy fél évé a feje fölött lebegett, tényleg elég logikus ökörségnek hangzik.
Főleg hogy hozzák is az általad belinkelt cikkben, hogy ez nem egy két napos per lenne, ha elvergődik odáig.
Egy szimpla belpolitikai ökölharc a dolog a jenki váltógazdaságban:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!