Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Most komolyan miért nem elég...

Most komolyan miért nem elég és miiért nem mondja az egész világ azt, hogy ÁLLJ!?

Figyelt kérdés
Megmondom őszintén mostanában el szoktam olvasni a kuruc.info cikkeit, mert kb csak ott írnak erről az Izrael-Palesztin háborúról részletesen. Más kérdés, hogy a palesztinokat is úgy állítják be, hogy ők ma született bárányok, ez a része engem nem érdekel. De mikor olvasom az index cikket, ahol leírják, hogy 53 izraeli katona halt meg, így jaj úgy jaj, és mellékesen megemlítik, hogy ja 1100 körül van a palesztinok áldozata, nagy részük civil. Ilyenkor rám jön a sírógörcs komolyan, hogy hogyan lehet valaki ennyire egyoldalú. Oké nem kell antiszemitázni meg utálni a zsidókat, de ha mondjuk Palesztinok helyett pl horvátok lennének, Izrael helyett Portugálok (csak két hasraütés szerű ország) akkor már mindenki írná, hogy Portugália lemészárolta fél Horvátországot... Miért nem lehet elítélni minden egyes államnak nyíltan azt, hogy izraeli katonák gyermekeket ölnek, azt, hogy palesztinok gyermekeket áldoznak fel. Itt nincs igazság egyik részről sem, mindkettő ártatlan civilek és gyerekek életét hagyja szertefoszlani, lényegtelen melyik oldalról és ez bizony nem csak az izraeliek, nem csak a palesztinok, de mindazok lelkén is szárad, akik nem ítélik el a háborút és tesznek az ellen, hogy vége legyen. Meddig fognak még tudni a zsidók a holokauszt mögé bújni, mert a vak is látja, hogy ha bárki eddig elítélte őket emiatt, rögtön antiszemita lett. Nagyon nem tetszik nekem ez a dolog és tényleg én legkevésbé sem tartom magam antiszemitának, de rájöttem, Izraelt életem végéig gyűlölni fogom ezért és azért, mert nekik mindent szabad. Ha ez antiszemitizmus, mindenki nézzen magába antiszemitizmus e, ha elítélem a gyermekek megölését. Ugyan azt csinálják, mint a németek tették anno velük.
2014. júl. 30. 07:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
89%

"ol vannak háború ellenes tüntetések izraelben?"

Egyreszt vannak.

[link]

Masreszt pedig hol vannak háború ellenes tüntetések Gazaban?

2014. júl. 30. 11:22
 12/20 anonim ***** válasza:

Én sem mentem fel Izraelt erkölcsileg, mert szerintem semmi nem ad okot, iskolát vagy óvodát bombázni, akkor sem ha onnan lőnek, de azt vegyük észre hogy az egyik oldalon egy ország és a hadserege áll, a másik oldalon pedig egy olyan szervezet amelynek vezetői katari luxusszállodákban tengetik napjaikat fényűző luxusban, a céljaikat támogatók pénzéből luxusautókat, szupermodelleket vesznek teljes gátlástalanságban.

Ettől függetlenül izraelnek semmi alapja nincs civileket lőni, vagy civilek által lakott területet bombázni csak azért, mert terroristák vannak ott. Én hiszek az "inkább éljen 99 bűnös, mint meghaljon egy ártatlan" elvben.

2014. júl. 30. 11:48
 13/20 anonim ***** válasza:
0%

10:

A hamasz mióta egyenlő a palesztínokkal, te észlény? Ennyire speciális vagy?

11: veled ellentétben, én nem tudok héberül, ezért remélem elnézed nekem, hogy ez a link számomra semmi információt nem tartalmazott. Lehet, hogy nem a háború ellen tüntettek, hanem valami egészen más miatt jött össze ott a slepp.

2014. júl. 30. 11:59
 14/20 anonim ***** válasza:
88%
13: egy Izraelben élő magyar írta. Egy ilyen életképes cikkben. Keresem, de nem találom. De ha találnám, akkor is bele tudnál kötni, nyilván nem szentírás.
2014. júl. 30. 12:02
 15/20 anonim ***** válasza:
91%

Nem kell heverul tudnod:

[link]

Bar szerinted valoszinuleg az izraeliek magyarul tanulnak, ennek ellenere magyarul magyar tablakkal tunteto izraelieket sajna nem tudok neked mutatni.

Ugy egyebkent meg nem valaszoltal arra, hogy miert nincsenek habori ellenes tuntetesek Gazaban

2014. júl. 30. 13:31
 16/20 anonim ***** válasza:

15:

te még speciálisabb vagy, mint ahogyan azt gondoltam. Továbbra sem vagy hajlandó felfogni, hogy a hamasz és a palesztín nép, azok nem rokon értelmű szavak? Vagy csak így jobban tudsz gyűlölködni? Nyilván a csecsemők is hamasz tagok, akiket lemészárolnak, sőt, aki Palesztínában szüleit, az mind hamasz tag, és akkor már igazolást is szereztek a zsidók, hogy miért lehet őket ölni.

Nem tudom, hogy vannak-e háború ellenes tüntetések Palesztínában, de nyílván nem mernek sokan egy helyen tartózkodni egyszerre, mert egy perc nyugtuk nincs az izraeli rakétáktól. Ezt a szívességet azért nem adják meg a zsidóknak, hogy még össze is jönnek egy nagy téren, hogy nézzétek ide lőjjetek.

2014. júl. 30. 16:18
 17/20 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=EB5kVo3W2sg&feature=youtu.be

Gondolom ez ugyanaz a "háború ellenes tüntetés".

2014. júl. 30. 16:31
 18/20 anonim ***** válasza:
91%

Megnezten a videot, es a szam tatva maradt a felrolto szemetsegetol. A "tuntetok" kisen ejtik a szajukon, sem a Gaza, sem a gyerek, sem az arab szot.

Ezek szurkolok, akik Izrael EU kosarlabda bajnoksagat unneplik.

2014. júl. 30. 17:26
 19/20 anonim ***** válasza:
0%

18:

Ez kétségbeesett mosdatás. Fogalmam sincs, hogy miket skandálnak ebben a videóban, de valószínűleg neked sem, mert bármennyire is szeretnél, nem tudsz héberül; ha már egyszer a Gaza szóra hegyezted ki a füledet.

Viszont a kommentek között valaki kérdezi, hogy van-e feliratos videó, ahol linkelik is, és ott van -héber- felirat: https://www.youtube.com/watch?v=l7Jj_Oe7uQc&feature=youtu.be

A videó leírásában pedig van egy link egy zsidó hírportálra vagy valami hasonlóra, ami iknkább az eredetileg linkelt videó címét jóváhagyja.

Kíváncian várom, hogy ezután milyen szánalmas mosdatással fogsz előrukkolni. Kosármeccs..... :D.

2014. júl. 30. 17:53
 20/20 anonim ***** válasza:
0%

This video shows an Israeli mob actually singing in celebration of children’s deaths in the style of a soccer fans’ song:

“In Gaza there’s no studying, No children are left there, Olé, olé, olé-olé-olé.”

2014. júl. 30. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!