Adolf Hitlernek milyen szexuális problémái lehettek?
Az érdekelne, h mi lehetett annak az oka, h nem sikerült neki egy normális párkapcsolatot kialakítania (az Eva Braun-hoz fűződő viszonyát nem nevezném annak)
Lehetséges, h a bizarr családi körülményei okoztak nála valami személyiségtorzulást?
szerintem se volt teljesen komplett.
Amúgy minden nő megölte magát, akivel volt.
Nagyot vágott a mohél.
Aztán ezt soha nem felejtette.
Egy heréje volt, az biztos.
Egyébként én azt olvastam A nácik asszonyai c. könyvben, hogy Hitlert körül dongták a nők, és mindenki kereste a kegyét.
Igaz, azt is olvastam róla, hogy homoszexuális volt.
@21:20
Itt nem Hitler megítéléséről meg politikai szerepéről akartam vitát nyitni, hanem egy konkrét kérést tettem föl.Politikailag a végtelenségig lehetne vitázni róla, ami egy idő múlva úgy is egy nácizásba/zsidózásba menne át, lásd a hasonló témájú kérdéseket.Ha te képtelen vagy a saját nézőpontodtól, meggyőződésedtől elvonatkoztatni, és Hitler tökéletességének a megkérdőjelezését rögtön támadásnak veszed, akkor az pedig a te intelligenciádra vall.
Azt gondolom, h a legnagyobb jóindulattal sem mondhatjuk azt, h Hitler személyisége egészséges volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!