Gyógyszergyártók, az aids kutatók miatt
Zsidók, hogy eltereljék a figyelmet a gázai népirtásról
Putyin, hogy kipróbálja meddig mehet el
Eddig ezeket olvastam, válogass
00:37,
Sőt, lehet, hogy baleset volt, még ezt is tedd a listához, és mindent lefedtél.
Ezen lehetőségek közül bármelyik előfordulhatott, és jelenleg azokat kivéve, akik megtették, senkisem tud biztosat.
A sajtó szerint a szakadárok.
És mivel sem az oroszok, sem pedig a szakadárok nem tiltakoznak vehemensen, illetve nem vádaskodnak, hogy "bíz ez az ukránok műve" vélhetően igaz lesz, hogy a szakadárok voltak.
kérdező nekem az az érdekes hogy van olyan barom légitársaság amelyik ott repked a háborús övezetben.(most már persze minden polgári gép elkerüli nagy ívben a környéket is.)
július 17: a gép lelövése előtt az usa újabb oroszországgal szembeni szankciókat vezetett be.én rájuk gyanakszok hogy ők lőhettek bosszúból.
az ukránok soha nem mernének tüzet nyitni egy orosz repülőre.
a szakadárok komolyabb repülőket is le tudnak szedni,ehhez mit szólsz?
a Buk egy kiváló fegyver,már az 1980-ban továbbfejlesztett változatát is úgy tervezték hogy egy föld közeli magasságban behatoló szuperszonikus (amerikai) bombázót is képes legyen megsemmisíteni.de folyamatosan tökéletesítik,fejlesztgetik.
Ukrán SZU-25-ös gép lőtte le, a pilóta bevallotta:
Sem az oroszoknak, sem a felkelőknek nem állt érdekükben ez a gaztett. Nagyon is érdekében állt viszont a törvénytelen kijevi rezsimnek és az USA-nak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!