Nos kedves oroszbarát szakadárpártiak, még mindig jó ötletnek tartjátok hogy Putyin rendesen felfegyverezte a kelet-ukrajnai helyi bűnözőket?
Szerintem ki kéne várni, mit eredményeznek majd a vizsgálatok, elhamarkodottan ne ítéljünk.
De az tuti, hogy a maláj kormánynak lesz egy-két keresetlen szava az ottaniaknak.
Origo-n is lehozták a cikket, kommentelők között volt 1 pár ember aki ordítva kinyilatkoztatta hogy az oroszok a bűnösök, aki nem értett vele egyet azt le hülye faxozta és elküldte egyből Oroszországba. Meg háborút hirdetett és kivégzéseket követelt orosz részről.
Aki úgy érvelt hogy nem követhették el az oroszok, azt nyomban lehurrogták hogy: "PUTYIN SEGGÉT NYALJA, OROSZOK FAXÁT SZOPJA, TAKARODJ OROSZORSZÁGBA TE KOMMUNISTA KORCS és a többi.
Ennyit az oroszellenes táborról.
Az amerikaellenes tábor szerint pedig az ukrán bábkormány hadserege felelős a támadásért vagy Washington vagy az EU vagy a cionisták, így röviden.
Mindkét oldalról megy az egymásra mutogatás.
Ki nem állhatom az elfogult, hatásvadász, ordibáló kommentelőket, akik aztán megmondják hogy mi történt, mert az úgy van és kész. Undorító hogy hová fajult a vita kultúrája.
Én annyit gondolok az esetről hogy lehet hogy az ukránok lőtték ki, lehet hogy az oroszok, lehet hogy az oroszpárti szakadárok, az is lehet hogy nyugati megrendelésre lőtték ki, az is lehet hogy keleti megrendelésre, nem mondok semmi konkrétat mert nem voltam ott, nem vagyok titkosszolgálati hírszerző, nem vagyok próféta sem Isten hogy megmondjam az igazat.
Nos néztem ma a híradásokat erről a témáról.Pontos dolgokat nem tudok én sem mondani erről.Viszont az biztos,hogy el telt mondjuk 10 évben oroszok többször lőttek már le utasszállító repülőgépet (véletlen hadgyakorlatban is.)
Utána lehet nézni.
Az ukrán kormány mivel lőtte volna le? A békés ellenállóknak nincs légi ereje, hogy arra lövöldözzön, így értelemszerűen poénból nem telepített oda középtávú légvédelmi eszközöket.
A false flag attakokat meg tetszőleges számban lehet pattintgatni a paranoiai mértékétől függően, a két zászló között.
Majd készíthet erről egy beszámolót az U.S. General Accountability Office, ők úgyis értenek az ilyesmihez. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!