Norvégia vagy Finnország a jobb?
22 éves szoftware mérnök vagyok és elhagynám Magyarországot. Melyik országba menjek? E kettő közül nem tudok választani, pedig ideje lenne, mert elkezdeném tanulni a nyelvet.
Amikre kíváncsi lennék, hol lehet jobban kijönni a pénzből, melyik ország tisztább, zöldebb, milyenek az emberek és az időjárás. A hideget szeretem :D
Miért hagyom el az országot? Nem a fizetés miatt, itthon 280 ezret keresek nettóba pályakezdőként, szerintem ez nem rossz. Nem is azért, mert az országot utálom, szerintem ez az ország a világ egyik legszebb országa, csakszétcsesz**ték.
Amiből elegem lett:
1. Magyar politika
2. Nem látok az országban jövőt (nyugdíjam nem lesz, rossz az eü, nagy a korrupció, stb)
3. Elegem lett a magyar emberek egy részéből (irigy, aljas, hátbatámadó népség, a szomszédom feljelentett, mert elmentem nyaralni Ausztráliába 3 hétre és hogy miből van rá pénzem) Hát 3,5 évig tanultam egy kemény, de lehetőségekkel teli szakot és ez az eredmény. Ő meg szalag mellett 12 órázik, mert nem tanult és aki is jómódubb, az bűnöző. Hát ebből lett elegem.
Finnország jobb, biztonságosabb, nem multikulturális.
Viszont az életszínvonal alacsonyabb, mint Norvégiában.
A vidék tényleg jó még.
De a nagyvárosok nem nagyon, 1-2 norvég barátom kést hord magánál.
A Skandináv országok nagyon eltolták ezt a bevándorláspolitikát,menekültpolitikát.Ezek nélkül maguk lennének a béke szigetei.
Nekem is van egy norvég ismerősöm, nálunk tanul orvosin. Ő azt mondta, hogy Norvégia a kovetkező 10 évben meg fog változni. Megerősödött náluk a szélsőjobb is bár nem ilyen Jobbik féle, hanem a normális. Ki fogják rakni, aki nem oda való, és nem engedik be a söpredéket. Persze jó szakembereket mindig örömmel várnak.
Én ennek örülök mert a bevándorlók rentgeteg országot tönkretettek és dobják is ki őket onnan, persze a rosszabbik fajtát. Szerintem engedjék be az olyanokat mint én, becsületes, tanult, jó szakmája van, beszéli a nyelvet és elfogadjavaz ottani viszonyokat, de akinek nincs semmilye, csak esetleg kimenne gyári melóra vagy koldulni, azt be se engedjék.
"22 éves szoftware mérnök vagyok és elhagynám Magyarországot."
Nagyon helyes.
"Melyik országba menjek? E kettő közül nem tudok választani, pedig ideje lenne, mert elkezdeném tanulni a nyelvet."
Teljesen mindegy, csak minél előbb hagyd el az országot.
"Amikre kíváncsi lennék, hol lehet jobban kijönni a pénzből, melyik ország tisztább, zöldebb, milyenek az emberek és az időjárás. A hideget szeretem :D"
Mi azt honnan tudjuk? Nagyon úgysem hibázhatsz.
"Miért hagyom el az országot? Nem a fizetés miatt, itthon 280 ezret keresek nettóba pályakezdőként, szerintem ez nem rossz. Nem is azért, mert az országot utálom, szerintem ez az ország a világ egyik legszebb országa, csakszétcsesz**ték."
Így van, úgyhogy mehetsz.
"Amiből elegem lett:"
Az senkit nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!