Lehetséges, hogy a NATO atomháborút akar indítani
Oroszo. Ellen?
Figyelt kérdés
Bilderberg döntések, új NATO-doktrína született a video szerint. Le akarják bombázni oroszországot a NATO. Lehetséges hogy a NATO atomháborút akar indítani Oroszo. ellen ?
Amint elindulnak a NATO-rakéták az orosz műholdak már látják is őket, és még a becsapódás előtt küldenék a válaszcsapást. És senki sem akar a kőkorszakba visszamenni.
2014. júl. 11. 20:47
6/15 anonim válasza:
Kedves kérdező.
Nehéz őszintén elmondani, de amikor megeszed az ócskaságokat, akkor megbetegedhetsz. Ugyanígy ha olyan forrásból tájékozódsz, ahol az emberek buták/vagy önmagukban aljasak (ezt döntse el mindenki maga), akkor te is butává vagy aljassá válsz.
Jól válogasd meg, honnan okosodsz.
2014. júl. 11. 21:00
7/15 anonim válasza:
"Világ-Panoráma - Drábik János - Trianon, Bilderberg döntések"
Ezek a videó felvezetőszavai. Ezekből egy is elég hogy biztosak legyünk benne hogy totál baromság következik. A világpanoráma az hollószínház 2. Aki ezt képes komolyan venni, az ássa el magát.
2014. júl. 11. 21:12
8/15 anonim válasza:
Fuuu engem külön külön is ki tudnak akasztani, de egyszerűen megakartam hallgatni mit beszélnek de nem bírtam mikor bemutatta h Drábik a vendége egyszerűen az X-re kellet kattintanom. Már az kiakasztott mikor mondja h titkos csoportoknak köszönhetjük Trianont. Drábik és Szanisz elmebetegek.
2014. júl. 11. 21:16
9/15 A kérdező kommentje:
Akkor semmi sem igaz ebből ? Drábik honnan veszi, hogy erről volt szó a konferencián ? Ha ilyen súlyos dolgokkal dobálóznak, illik alapos ok.
2014. júl. 11. 22:00
10/15 anonim válasza:
A jelek sajnos erre mutatnak, rakéta elhárító fegyverek telepítése stratégiailag fontos helyszínekre, például. Nekem olyannak tűnik, mintha előkészületeket tennének egy orosz rakétatámadás kivédésére, de miért, nincs erre semmi oka a NATO-nak, hacsak nem ők akarnak támadni, és a védelmi rendszerek az orosz válaszcsapás elleni védelemre kellenek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!