Szerintetek létezik a háttérhatalom?
Eddig is lehetett tudni, hogy segélyezik vagy hitelezik Izraelt.
Egy ország sem bírna akkora hadi kiadásokat, bármilyen jó is a gazdasági teljesítménye.
Attól függ mire gondolsz.
Mert Magyarországon van, úgyhívják oligarcha.
Ha arra gondolsz, hogy a világunkat valami illuminati, vagy zsidók irányítják a pénz erejével, akkor természetesen nem.
Nem hiszek a mesékben.
persze, aki a zsidókat valamivel kritizálni meri, az egyből "fröcsög" ... nem unjátok még ezt a szót egyébként?
amúgy az köztudott, hogy a világot párezer "ember" irányítja és minden alattuk lévő ember értük van, dolgozik. szóval igen, létezik háttérhatalom. én abban is biztos vagyok, hogy ezek bizony rothschild és hasonló génhibás judeo-pozitív rothadékok ivadékai.
"persze, aki a zsidókat valamivel kritizálni meri, az egyből "fröcsög""
Na igen. Figyelj csak:
"...génhibás judeo-pozitív rothadékok..."
Szerinted ez nem fröcsögés?
Lehet kritizálni őket is, bármiért, amit elkövettek.
De ugye azokat is lehet kritizálni, akik ok nélkül gyűlölködnek, hangulatot keltenek, vagyis (jobb szó híján) zsidóznak?
"Szerinted ez nem fröcsögés?"
tehát akkor az fröcsög, aki olyat mond, amivel te nem értesz egyet? vagy mi? szerintem még mindig rettentően idióta szó. ennyi erővel használjátok a dudálást, vagy a suhogást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!