Az EU-ból miért nem utasítják ki teljesen Amerikát?
Így kéne kitessékelni Amerikát atlantizmusával együtt egész Európából. Európa - egy gazdaságilag erős, de nem militáns közösség, ki lehetne egyezni az oroszokkal a következő alapon: 1. A nyugati civilizációs térség Eu, a keleti, bizánci civilizációs orosz érdekszféra.2. katonai-biztonsági alap: ha az amcsikat nem engedjük vissza Európába, ez biztosíték, hogy Oroszországnak nincsenek katonai-biztonságpolitikai aspirációi az EU-n belül. 3. Európa technológiája és Oroszország nyersanyaga alapja a Kontinentális egyensúlynak és egyben gazdasági alapot is ad. 4. Ezen kívül Barack Obama, Putyin és Merkel meg a többi mind bekaphatja... 5. a közép európai - visegrádi országok nagyobb érdekérvényesítő képességét szavatolják a 3. pont gazdasági alapjaiból beruházások révén.
Én sem értek igazán a gazdasághoz sőt alig alig tudok valami kevés kis porszemet az egészről. De azt el kellene ismerni hogy EU-ban sok multi cég van aminek nagy köze van az amcsikhoz, és ugye a jelenlegi állás szerint főleg idehaza a multik jelentik a munkahelyek nagyon nagy részét.
Tudom nem jó a multi de ezt le kell nyelni mert dolgozni kell, valamiből meg kell éljen az ember, mert oké gazdaságilag erős az EU de sok olyan tagország van ahol azért nem valami fényes a helyzet elég ha a mi országunkra és a környező országokra gondolunk.
Én is multinál dolgozom mert nekem csak az jutott sajnos, igaz jó munkakörben vagyok, és a környékemen van egy hazai cég ami különösen jó munkahelynek számít, de a baj vele az hogy oda borzasztóan nehéz bekerülni, hiába van olyan iskolám amivel könnyebben bekerülhetek, sajnos nem jött össze mert sokan állunk a sorban.
Europa es az USA kulturalis gyokerei azonosak, gazdasaguk osszefonodik, a vilagrol alkotott felfogasuk is hasonlo.
Az oroszoknak meg nem. Akar a halál az oroszokkal szovetkezni, csak a komplett idiotak gondoljak azt hogy az jobb lenne.
Az lenne a legjobb megoldás, ha az EU felszámolná a nagy, liberális ideológiáját és helyette kicsit jobban bekeményítene bizonyos területeken.
Elkobozná azt a hatalmas vagyont, amit az EU tőkései halmoztak fel az offshore számláikon, egységesebbé és erősebbé tenné az egész EU-t, felzárkóztatná a leszakadó tagokat, majd elkezdene finanszírozni Oroszországban egy olyan ellenzéki mozgalmat, ami idővel képes lenne megdönteni Putyin és az országot uraló multimilliárdos földesurak félfeudális hatalmát egy forradalommal, majd egységesítené a területet Portugáliától egészen Kamcsatkáig és megkezdené a harcot Szibéria megtartásáért Kínával.
Közben az USA-ban is lehetne indítani egy olyan politikai mozgalmat, ami helyrerakná ott is kicsit a dolgokat és EU-baráttá tenné azt az országot is.
Onnantól meg már csak Kínával kéne elbánni, az meg gyerekjáték lenne, mert a fehér ember tőkéjének van kiszolgáltatva az egész ország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!