Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért félnek a magyarok az...

Miért félnek a magyarok az orosz érdekszférától, kultúrától? Nem látják mi megy Amerikában, Londonban? Azt akarják ide is?

Figyelt kérdés

2014. júl. 10. 19:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
77%

Nem teljesen kérdező.

Gazdagnak lenni Oroszországban az egyik legjobb a világon.

Sok egyéb európai milliárdos is odaköltözik.

Oroszország szélsőséges ország, egyes területei majdnem nyugati fejlettségűek, egyes területei pedig olyanok, mint Kelet-Magyarország.

Viszont Oroszország erős, természeti kincsekben gazdag.

Érdemes velük jóban lenni.

2014. júl. 10. 20:19
 12/19 anonim ***** válasza:
30%

"Hitler is ezt mondta, mégis legyőzték a ruszkik."

Ha rád támad 3 veszett doberman, akkor téged is legyőznek, még kigyúrtan, 140-es IQ-val is.

2014. júl. 10. 21:35
 13/19 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem amerika egy undorito, agressziv es beteg orszag....ha valasztanom kellene akkor minden vicc nelkul inkabb albaniaba koltoznek mint abba a szemetdombba. Egy kepmutato, primitiv tarsadalom...egyebkent nem tudom elfelejteni hogy 1999 ben bombaztak minket minden ok nelkul...leszamitva azt az okot hogy el akartak passzolni a hulye fegyvereiket, meg amugy is mindenhol csak haborut csinalnak....de ettol fuggetlenul azert oroszorszagban sem minden olyan prima mint ahogy ezt a kerdezo elkepzeli, ott is sok problema van, nem tudom ott sem elnek szivesen....
2014. júl. 10. 22:10
 14/19 Shai-Hulud ***** válasza:
75%

"ha valasztanom kellene akkor minden vicc nelkul inkabb albaniaba koltoznek mint abba a szemetdombba."

Ugye még egyikben sem voltál? :-DDD

2014. júl. 10. 22:58
 15/19 anonim ***** válasza:
A sok USA majmolónak ajánlanám figyelmébe Oliver Stone Amerika eltitkolt történelme című 10 részes sorozatát.
2014. júl. 11. 00:15
 16/19 Shai-Hulud ***** válasza:
71%

@w3dzz

A sok Oroszország majmolónak pedig a #4-es válaszoló által belinkelt rövidfilmet ajánlom a figyelmébe.

Tudod, ott vagy eltévedve, hogy az emberek többségét (beleértve engem is) nem "Amerika eltitkolt történelme" érdekli, hanem Amerika jelenlegi életszínvonala és szabadsága. Ezeket hasonlítsd össze Oroszországéval, és azután mondd hogy melyiket is szeretnéd?

Mellesleg Oroszország eltitkolt, de azóta napfényre került történelme egyáltalán nem volt szebb, dicsőbb, vagy kevésbé szégyellni való, mint az Oliver Stone által Amerikáról készített sorozat.

2014. júl. 11. 08:58
 17/19 laszlo-1 válasza:
Nyilván azért félünk, mert volt "szerencsénk" oda tartozni több, mint 40 évig oda tartozni. Hogy Amerikában, vagy Londonban mi megy, azt csak az látja, aki ott él(t) éveket. A gagyi akciófilmek azért nem tükrözik egy amerikai életét. Az oroszoknak hacsak lehet: Nyet!
2014. júl. 11. 15:07
 18/19 anonim ***** válasza:
55%

Látják. És azt is milyen Putyinisztánban. És ez alapján eldöntik az emberek, hova menekülnek az országból.

Nekem úgy tűnik Londonba többen mennek.

2014. júl. 11. 17:10
 19/19 szuperpocok ***** válasza:

Nem vagyok jobbikos pártkatona, de elmondanám, hogy mit gondolok Putyinról és Oroszországról.

Amerika már egyáltalán nem az az Amerika aminek ti gondoljátok. Túl sok filmet néztek...

A középosztály szépen lassan felmorzsolódik. Ezt a nyálas szöveget az american dreamről felejtsétek el de nagyon gyorsan.

Az a gond, hogy a legtöbb ember még mindig azt hiszi, hogy tőlünk keletre még mindig a Szovjetunió van.

Az meg, hogy Amerika a gazdagok paradicsoma :D igen az. De akkor miért van az, hogy Moszkvában lakik a világon a legtöbb milliárdos? :D

2014. aug. 9. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!