Miért félnek a magyarok az orosz érdekszférától, kultúrától? Nem látják mi megy Amerikában, Londonban? Azt akarják ide is?
Nem teljesen kérdező.
Gazdagnak lenni Oroszországban az egyik legjobb a világon.
Sok egyéb európai milliárdos is odaköltözik.
Oroszország szélsőséges ország, egyes területei majdnem nyugati fejlettségűek, egyes területei pedig olyanok, mint Kelet-Magyarország.
Viszont Oroszország erős, természeti kincsekben gazdag.
Érdemes velük jóban lenni.
"Hitler is ezt mondta, mégis legyőzték a ruszkik."
Ha rád támad 3 veszett doberman, akkor téged is legyőznek, még kigyúrtan, 140-es IQ-val is.
"ha valasztanom kellene akkor minden vicc nelkul inkabb albaniaba koltoznek mint abba a szemetdombba."
Ugye még egyikben sem voltál? :-DDD
@w3dzz
A sok Oroszország majmolónak pedig a #4-es válaszoló által belinkelt rövidfilmet ajánlom a figyelmébe.
Tudod, ott vagy eltévedve, hogy az emberek többségét (beleértve engem is) nem "Amerika eltitkolt történelme" érdekli, hanem Amerika jelenlegi életszínvonala és szabadsága. Ezeket hasonlítsd össze Oroszországéval, és azután mondd hogy melyiket is szeretnéd?
Mellesleg Oroszország eltitkolt, de azóta napfényre került történelme egyáltalán nem volt szebb, dicsőbb, vagy kevésbé szégyellni való, mint az Oliver Stone által Amerikáról készített sorozat.
Látják. És azt is milyen Putyinisztánban. És ez alapján eldöntik az emberek, hova menekülnek az országból.
Nekem úgy tűnik Londonba többen mennek.
Nem vagyok jobbikos pártkatona, de elmondanám, hogy mit gondolok Putyinról és Oroszországról.
Amerika már egyáltalán nem az az Amerika aminek ti gondoljátok. Túl sok filmet néztek...
A középosztály szépen lassan felmorzsolódik. Ezt a nyálas szöveget az american dreamről felejtsétek el de nagyon gyorsan.
Az a gond, hogy a legtöbb ember még mindig azt hiszi, hogy tőlünk keletre még mindig a Szovjetunió van.
Az meg, hogy Amerika a gazdagok paradicsoma :D igen az. De akkor miért van az, hogy Moszkvában lakik a világon a legtöbb milliárdos? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!