Van valaki közületek aki Izraelben él?
Figyelt kérdés
Jövõ hétre van repjegyünk megvéve, már jó 3 hónapja megvettük, látni szeretnénk Jeruzsálemet, a Holt tengert, de a mostani kialakulandóban lévõ helyzet eléggé elijesztett. Mennyire veszélyes a valóságban? Tel Avivban mire lehet számítani? Mondjuk inkább le, még ha csomó pénzt is bukunk ezzel?2014. júl. 9. 12:37
11/23 anonim válasza:
"Scythian, te szopod az ujjadbol a hulyesegeket."
+1.
Mindenhova marhaságokat ír a szkíta.
12/23 anonim válasza:
Voltam Izraelben néhány hete. Akkor még biztonságos volt. Ha majd a zsidók felhagynak az arabok levadászásával, újra ellehet oda menni. Nincs vele semmi gond.
13/23 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a véleményét !
2014. júl. 9. 18:09
14/23 anonim válasza:
12/13-as vagyok. szerintem most is ellehet menni Izraelbe. A gázai övezetet kerüld el, a zsidók lakta rész biztonságos, az arab rakéták csak kamu.
15/23 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom mennyire kamu, de nagyon bizonytalan lettem... csak ez jár az eszembe.... nehéz döntés, amit csak mi hozhatunk meg végsõ soron...
2014. júl. 10. 08:48
16/23 anonim válasza:
Egyre valoszinubb, hogy par herig eltart. Szerintem probald meg eltolni egy honappal.
17/23 anonim válasza:
Allitolag a hamasz fegyverszunetet kert es Izrael valoszinuleg beleegyezik. Az eletbelepes valoszinuleg kedd reggel 8 ora.
Forras az izraeli TV, osszes csatorna
18/23 A kérdező kommentje:
Jaj de jó lenne...... Még nem mondtuk le a jegyeket... bár egyre halványabb reményekkel ülünk, gondolatban már lemondtam az útról....
2014. júl. 15. 09:42
19/23 anonim válasza:
Bár nem igaz, a Hamasz nem fogadta el a fegyver szünetet hanem Izrael fogadta el, de hidd el nyugodtan lehet menni Izraelbe, főleg most mikor már jóval lecsökkentek a rakéta kilövések és egyébként már csak a déli városokat lövik. Tel-Aviv és Jeruzsálemben nincs gond.
20/23 anonim válasza:
Sajnos igaza van az elozonek, a hamasznak csak a politikai aga kerte a tuzszunetet, a katonai ag azonban nem fogadta el.
https://www.youtube.com/watch?v=N_PLn0MPP7g
Ahol a terkep zoldet mutat, oda gond nelkul mehettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!