Adolf Hitler valóban túlélte a 2. világháborút?
Megértem azokat akik rögtön rávágják azt, hogy hoax. Mert az, hogy Hitler meghalt az nagyon régóta oktatott tény. Szerintem is egy nagy kamu, de azért van pár tény ami mellett nem nagyon kellene elmenni, és ajánlott lenne elgondolkodni.
- Az hogy Hitlerrel az történt amit mondanak azt nagyrészt a Szovjetek "úri becsület szava" támasztotta alá.
- Egy britt kutató elbeszélgetett a bunkerben szolgálókkal és eléggé ellentmondásos történeteket hallgatott meg
- Az oroszoknak a birtokában van egy kanapé ami korábban a bunkerben volt. A kanapén van egy vérfolt amiről azt állítják, hogy Hitleré, és egy koponyadarab is van náluk. Az oroszok valamiért nem engedik meg a genetikai vizsgálatot.
A National Geographic-on is ment egy film erről. Tisztában vagyok, hogy a NatGeo egy mainstream TV csatorna, de még abban sem sikerült megdönthetetlen bizonyítékot találni arra, hogy valóban az történt e ami le van írva a könyvekben.
A koponyadarab ügyében már történt előrelépés: egy connecticuti archeológus, Nicholas Bellatoni DNS mintát vehetett a koponyatöredékből. Az eredmény szerint azonban a minta nem csupán nem vágott egybe a többi, Hitlernek tulajdonított maradvánnyal, nem egyezett Eva Braun családi DNS-ével sem.
Hogy a történetből mi igaz és mi nem azt mindenkinek szíve joga eldönteni. Amúgy az egészet lavinát az indította el, hogy valaki kiszivárogtatott egy FBI dokumemtumot. A dokumentum 203 oldalas és tele van vele a net.
Itt a link hozzá, le tudjátok tölteni:
Sokszor elmondom, de elmondom most is, hogy mindeig készen kell álnunk a legalapvetőbb ismereteinket is átgondolni, és megreformálni. Ez esetben a történelemtudásunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!