Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Nem kéne a Nyugat helyett...

Nem kéne a Nyugat helyett inkább a harmadik világbeli országokkal barátkozni? Liberális demokrácia helyett magunkévá tenni az Eurázsianizmust, Maoizmust, Bolivárianizmust, Arab Nacionalizmust, Iszlamizmust?

Figyelt kérdés

2014. jún. 10. 17:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Látszik hogy az életben se tetted a lábad azokba az országokba amelyekben a fenti eszmék megvalósultak. En sokat utaztam ezekben. Érdekes helyek. Egy fotos álma helyek. Pitoreszk kosz, mocsok és fantasztikus fotózni való putrik szegélyezik az utakat. Dubai csak egy Disney Land amely mögött koszos galebalát viselő mélyszegenység él.
2014. jún. 10. 20:03
 12/18 anonim ***** válasza:
Putrik szegényeit itthon is fotózhatod, de gondolom menőbb utazgatni.
2014. jún. 10. 20:19
 13/18 anonim ***** válasza:
Bocs de nekem az itthon az Svajc. Az otthon az Magyarország.
2014. jún. 10. 20:55
 14/18 anonim ***** válasza:
Így már mindent értek.
2014. jún. 10. 21:08
 15/18 anonim ***** válasza:

Ha ezt a sok marhaságot mind magadévá teszed, multikultibb leszel, mint én ezen a szörnyen rossz nyugaton...OMG kezeltesd magad.

Amúgy hajrá én is támogatom, hogy ezeket válaszd, tudod merre van kelet, el lehet innen menni...

2014. jún. 10. 22:50
 16/18 anonim ***** válasza:
80%

Javaslom, hogy kezdetnek a csúnya, rossz liberális demokrácia helyett

1.) tedd magadévá a kereszténységet, azután

2.) keresztényként menj ki arab barátainkhoz, és parádézz közöttük keresztény szentfazékként. Meglásd, majd jól szétrúgják a golyóidat a nagy multikulturalitás jegyében.

Akkor majd visszasírod a liberális demokráciát, ahol szabadon beszélhetsz mindenféle zavarodott kreténséget!

2014. jún. 10. 23:55
 17/18 anonim ***** válasza:
Neked elment az eszed?!
2014. jún. 14. 08:50
 18/18 anonim ***** válasza:

És mégis milyen történelmi múltra tudsz hivatkozni, mikor azt mondod kövessük az Iszlámot?

De a többi is nagy baromság.

Semmi közünk hozzájuk, nekünk nem keleten a helyünk.

2014. jún. 30. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!