Ha visszakerülnél 1945-be, meggyőznéd-e Sztálint, hagyja békén a magyar államot, és ha igen, mivel érvelnél?
Figyelt kérdés
2014. máj. 26. 20:15
1/13 anonim válasza:
Értelmetlen kérdés. Éltem akkor, és hiába is jutott volna bárkinek eszébe Sztálint meggyőzni, nem sikerült volna. Még a párttársai sem tudták.
2/13 anonim válasza:
Figyi, még itt se lehet meggyőzni senkit se semmiről.
3/13 anonim válasza:
Neki adnám a cigányokat málenkíj robotra.
4/13 anonim válasza:
Ha ki tudom fejleszteni az időutazást akkor feltalálnék valami fegyvert amivel megölhetném esetleg egy védőpajzsot az ország köré, ami nem tudna áthatolni
5/13 anonim válasza:
Ha már visszautazhatsz az időben, nem célszerűbb megölni Jozef Sztálint már az elején? :D és akkor nem fogja buzerálni Magyarországot abszolute...
6/13 anonim válasza:
Neki igérném Texast és Alabamát.
7/13 anonim válasza:
"Ha ki tudom fejleszteni az időutazást akkor feltalálnék valami fegyvert amivel megölhetném esetleg egy védőpajzsot az ország köré, ami nem tudna áthatolni"
Én azt hittem, hogy van pilisi Szívcsakránk, amit ha bekapcsolunk, erőtér védi meg az országot és mindenki boldoggá és elégedetté válik a hatósugarán belül.
Lemaradtam valamiről?
8/13 gabor9 válasza:
Jó de ha lenne mindentől megvédő pajzs, akkor a derék kommunistákat nyugodtan kint lehet felejteni.. Gerő, Rákosi, Kádár, Münnich és társai.. Nagy Imre maradhatna csak! Ja meg a főge#cit is ki kéne hajítani: Farkas Mihály... Meg Péter Gábor..
9/13 anonim válasza:
Igen, ha most hirtelenul 1945 ben lennek, akkor meggyoznem.....irnek neki facebook-on!!!!
10/13 anonim válasza:
@Gábor9
Ha lenne időgépem és országot védő pajzsom akkor én inkább az első világháború előttre mennék vissza. Így nemcsak hogy nem csatolták volna el az ország 2/3-át, de semmilyen problémánk nem lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!