A náci vezetők közül hogyhogy mindenki ilyen magas IQ-jú volt?
Itt egy cikk a Nürnbergi Perről, van benne egy IQ táblázat, mert a per során mindenkivel kitöltették az IQ tesztet, Göring és Karl Dönitz pl. aki vezette volna a birodalmat Hitler halála után 138-as IQ-jú volt.
7. válaszoló vagyok, miért lettem lepontozva?
Legtöbb esetben értem, mert nem mindenkinek egyezik meg a véleménye velem, de most tényleg nem értem. Száraz tényeket közöltem, kijavítottam egy előző válaszolót aki butaságot írt, nem voltam lekezelő, nem szidtam vagy éltettem a nácikat....
Vigasztalódj. Tőlem kaptál egy zöld kezet.
Mindenkinek: És azaz IQ lista biztos,hogy valós?
"És azaz IQ lista biztos,hogy valós?"
És az a hatmillió áldozat? :)
""A magas IQ nem mindig jár együtt érzelmi intelligenciával, ezt ők is bebizonyították. Lelketlen zsenik voltak."
De mindig együtt jár, az IQ az intelligencia hányados, amiről te beszélsz az az EQ."
NA most azért lettél lepontozva, mert írál egy paradoxont... Először tagadsz egy állítást, majd leírod ugyanazt... Igen az IQ, nem azonos az EQ-val, de az egyik értékéből nem lehet következtetni a másikra... Sőt a magas IQ-val néha nagyon alacson EQ járul... Mondhatjuk úgy hogy néhány zseni érzelmi nalfabéta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!