Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Tényleg nem kell félnünk,...

Tényleg nem kell félnünk, hogy háború lesz?

Figyelt kérdés
Láttam sokan írták itt, hogy nem kell félni, Magyarországnak nincs köze az Ukrán-Orosz konfliktushoz, de akkor mégis miért hordják folyamatosan a tankokat Tatára? Emellett a helikopterek mellett már vadászrepülők is vannak. De miért? Nagyon félek:(
2014. máj. 12. 13:32
 1/7 Őszödi Ferenc ***** válasza:
70%

Nem kell félni. Elmondom, én hogyan készültem fel:

- Vettem kínai állampapírokat

- Vettem több nyaralót a karibi térségben, plusz egy nagy villát Argentínában, ha esetleg a háború átterjedne Kubára is

- A pénzemet offshore számlákra tettem

- A Gazprom részvényeimet bármikor el tudom passzolni Igornak, aki egy jó barát Novoszibirszkben

Ha te is így tettél, nem kell tartanod az ukrán-orosz háborútól.

2014. máj. 12. 13:41
 2/7 Hengerelőhereverem ***** válasza:
Mégis mennyi tankot és mikor vittek oda? Ha megtudod becsülni a sereg méretét azt is írd, lehet, hogy mert nem nézek TV-t, de nem vágtam, hogy ilyenek vannak MO-n most.
2014. máj. 12. 14:04
 3/7 anonim ***** válasza:

dehogynincs kozunk, ha belerangat minket a nato.

de haboruig nem fogjak a helyzetet elvinni, usanak csak az az erdeke hogy az eu es rus gazdasagilag szivassa egymast, mert akarmelyik sziv, az neki jo.

Sajnalatos, hogy az eu vezetese asszisztal ehhez.

2014. máj. 12. 14:16
 4/7 anonim ***** válasza:
De szerintem kell.
2014. máj. 12. 14:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Különösebben nem kell félni tekintve hogy mi kishalak vagyunk ehhez ha itt lesz is valami akkor az inkább az USA és Oroszo között lesz de ahhoz mi nem sokat tudunk hozzászólni nekünk inkább attól kell tartani hogy a Ruszkik elzárják az olajat.
2014. máj. 12. 14:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Tényleg nem.

A hidegháború idején kismillió ennél súlyosabb helyzet volt és mégsem lett belőle nyílt konfliktus.

Fel kéne végre fogni, hogy a háborúk nem azért törnek ki, hogy izgalmasabb legyen az életünk, hanem azért, mert az a támadó félnek az érdeke, hogy háború legyen.

Jelenleg pedig sem Oroszországnak, sem pedig a NATO-nak nem érdeke, hogy szétlőjék egymást atombombákkal.

2014. máj. 12. 14:46
 7/7 anonim ***** válasza:

Most volt a Holland-Magyar Várpalota Challenge gyakorlat, és kezdődött egy újabb, csak magyar:

[link]

És azok nem tankok, tankjaink gyakorlatilag nincsenek...helikoptereink se, vadászgép meg csak egy maréknyi, de az eddig is volt.

2014. máj. 12. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!