Tényleg nem kell félnünk, hogy háború lesz?
Nem kell félni. Elmondom, én hogyan készültem fel:
- Vettem kínai állampapírokat
- Vettem több nyaralót a karibi térségben, plusz egy nagy villát Argentínában, ha esetleg a háború átterjedne Kubára is
- A pénzemet offshore számlákra tettem
- A Gazprom részvényeimet bármikor el tudom passzolni Igornak, aki egy jó barát Novoszibirszkben
Ha te is így tettél, nem kell tartanod az ukrán-orosz háborútól.
dehogynincs kozunk, ha belerangat minket a nato.
de haboruig nem fogjak a helyzetet elvinni, usanak csak az az erdeke hogy az eu es rus gazdasagilag szivassa egymast, mert akarmelyik sziv, az neki jo.
Sajnalatos, hogy az eu vezetese asszisztal ehhez.
Tényleg nem.
A hidegháború idején kismillió ennél súlyosabb helyzet volt és mégsem lett belőle nyílt konfliktus.
Fel kéne végre fogni, hogy a háborúk nem azért törnek ki, hogy izgalmasabb legyen az életünk, hanem azért, mert az a támadó félnek az érdeke, hogy háború legyen.
Jelenleg pedig sem Oroszországnak, sem pedig a NATO-nak nem érdeke, hogy szétlőjék egymást atombombákkal.
Most volt a Holland-Magyar Várpalota Challenge gyakorlat, és kezdődött egy újabb, csak magyar:
És azok nem tankok, tankjaink gyakorlatilag nincsenek...helikoptereink se, vadászgép meg csak egy maréknyi, de az eddig is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!