Miért ekkora a magyarok iránti gyűlölet a környező országokban, ha már mindent megkaptak?
"Azt ugyan mivel? A 20 tankkal meg az 5 repulogeppel? :D"
Nem tündérke. Egy nemzetet sohasem a fegyverei tesznek naggyá hanem a lelke. Ha te is magyarnak születtél volna ezt a kérdést nem tetted volna fel. Így meg hiába is magyarázná ezt neked bárki is, úgysem értenéd meg.
"Jobbik, válogass."
A válogass szerintem nem magyar keresztnév.
16: mint kívülálló, mit gondolsz, mivel adunk alapot?
Illetve, mégis, ki néz le minket?
Sok helyen megfordultam már, de mindenhol úgy ismerik a magyar embert, hogy"rossz májú".
Na ez igaz is!
Én két módot tudok elképzelni, hogy erősek legyünk és esetlegesen visszakapjunk dolgokat.
Az egyik kulcs elem az a pénz. A vállallatok által megtermelt befektethető pénzt be kell fektetni a környező országokba. Egyre nagyobb és nagyobb gazdasági befolyást építve, kialakítva és erősítve magyar mamutvállalatokat. Ha uralod a M.o körüli területeket gazdaságilag akkor te diktálsz. Régen a hatalom alapja a föld volt, akinek sok volt azé volt a hatalom, ma ugyanezt a szerepet ugye a pénz tölti be. Aki adja a pénzt és sok van neki azt fogják szeretni az emberek.
Az másik kulcs elem a kultúrális expanzió. A magyarosodás elősegítése. A sok sok Kárpátmedencei embert engedni kell, hogy itt tanuljanak, megismerkedjenek és megszeressék és azonosuljanak a magyar kultúrával. Illetőleg, a környező országokban is azokat az intézményeket kell támogatni, amelyek a magyar kultúrát, történelmet, hagyományokat és nyelvet tanítják a saját országuk kultúrájának tiszteletével természetesen. Egyre több intézményben, egyre több embert befogva.
A lényeg, hogy akarjanak magyarok lenni, és ne hasson rájuk a saját országuk által mesterségesen gerjesztett xenofóbia.
Ha ezt a kettőt összerakjuk, abból lehet hosszútávon egy nagyon erős bázist építeni, ami kikényszerítheti az revíziót. Pláne, hogy az EU véd az erőszakos védekezéstől. Békés revízió.
Ha jól megnézitek Orbánék minden lépése ebbe az irányba mutat, titkon én reménykedek is benne hogy tényleg ez a céljuk.
Úgymint export réteg fejlesztése, Magyar vállalatok támogatása a nemzetközi mamutcéggé válás útján, belső gazdasági erő építése, hogy majd tudjanak beruházni. Egyébként A magyar cégek és a kormány eléggé durván készül Pl Szerbiának az EU felvételére, rengeteg pénzt fektettek be magyar cégek ott. Turizmusban és multikulturalista szemlélet felvételében is egyre jobbak vagyunk. Állampolgárság felvételének megkönnyítése is az első lépés volt a kultúrális expanzióban, ahogy a szomszédos országokban egy teljesen magyar frakció támogatása is ezt favorizálja.
Majd meglátjuk, de én kb így képzelem a modernkori revíziót.
#3/19
Öntudatára ébred a magyar mi?Az biztos fain lesz.Láttad aterminátort max asvarcnegger ébred öntudatára:-)
Meg leigázza európát magyar mi?Azt is megvárom
Arra max 20mmilló magyarra gondoltál aki magyaroroszágon kivül él szanaszét a földgolyón.
Azok majd europa helyett max egy lovaskocsit foglalnak vissza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!